4C Strategies söker en Hosting Manager

Vi på 4C Strategies växer och med det vår mjukvaruplattform Exonaut. Då vi levererar Exonaut som tjänst till många av våra kunder har vi en egen SaaS plattform som vi nu skall börja bygga nästa generation av. Vill du vara med att bygga och managera denna plattform tillsammans med vårt Team som är ansvariga för driften av densamma.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en Hosting Manager/Infrastrukturarkitekt som vill vara med och forma detta från början. Den person vi söker är en erfaren tekniker med övergripande förståelse för alla komponenter som bygger upp en sådan lösning och hur dessa fungerar tillsammans. Du kommer vara ansvarig för administration- och utvecklingen av detta, tillsammans med våra andra resurser i det team som är ansvariga för SaaS plattformen.

Erfarenhet och kunskap

Vi ser gärna att du har erfarenhet av flertalet av dessa områden:

  • Nätverkshantering
  • Lastbalanserare
  • Brandväggar
  • Linux
  • Windows Server
  • Virtualisering
  • Containers typ Docker eller motsvarande
  • Övervakning

Personliga egenskaper
Som person har du en fallenhet för att organisera och prioritera arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är även självgående och kvalitetsmedveten samt har en mycket god samarbetsförmåga med andra människor.

Observera att för denna tjänst är svenskt medborgarskap samt flytande svenska i tal och skrift absoluta krav. Då våra uppdrag ofta innebär hantering av känslig information behöver alla våra medarbetare vara Svenska medborgare och beredda på att genomgå registerkontroll, antingen i samband med anställning eller under anställningstiden.

Företagsinformation
4C Strategies är ett ledande företag som verkar inom Governance, Risk & Compliance, kris-och kontinuitetshantering. Vi hjälper våra kunder att navigera mellan de osäkerheter som påverkar deras möjlighet att nå uppsatta mål. Vi har kontor i Stockholm, Malmö, London, Warminster och Washington D.C. Våra egenutvecklade mjukvarusystem används av ett stort antal kunder, från Försvarsmakter och andra statliga myndigheter till stora multinationella företag och frivilligorganisationer. Våra lösningar hjälper ambitiösa och riskmedvetna organisationer att skapa, verifiera och följa upp relevanta förmågor inom risk-kris-och kontinuitetshantering.

Hos oss gör du som anställd skillnad, därför är det viktigt att du brinner för våra frågor samt känner att våra värderingar -Resultat, Integritet, Skoj och Kompetens- är i linje med dina egna.
Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2018.

Start: Hösten 2018
Placering: Vattugatan 17, Stockholm
Kontaktperson: Johan Würtz (+46 73 920 79 38)