4C Strategies söker juniorkonsulter/analytiker

4C Strategies är ett tillväxtföretag som arbetar med innovativa lösningar inom risk- och krishantering, kontinuitetsplanering, privatoffentlig samverkan och samhällets säkerhet. Vi utvecklar och levererar konsulttjänster och IT-system i syfte att stärka våra kunders förmåga att hantera risker och kriser.
Vi erbjuder arbete i ett snabbt växande bolag med kunder som ställer höga krav och som verkar över ett spektrum av samhällssektorer. 4C Strategies är en ledande aktör inom utveckling av organisationers förmåga att hantera störningar, såväl i Sverige som internationellt. Våra medarbetare erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar som leds av några av branschens mest erfarna konsulter.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som aktivt vill bidra till ett säkrare samhälle. Som juniorkonsult/analytiker arbetar du under ledning av en projektledare i olika uppdrag för företag, myndigheter och andra organisationer. Arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande och kan till exempel innebära att delta i planering och genomförande av övningar, genomföra behovsanalyser och författa rapporter.
Arbetet är i stor utsträckning interaktivt och du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i projektgrupper, men deltar också vid kundmöten och leveranser.

Kvalifikationer
För arbetet krävs att du förstår komplexa sammanhang, för att snabbt och strukturerat kunna sammanfatta och återge dessa, såväl muntligen som skriftligen. Vi förväntar oss att du tar för dig samtidigt som du inser värdet av lagarbete och en ödmjuk inställning.

· Du har en relevant akademisk examen och ett intresse för samhället i stort
· Du har en mycket god språklig förmåga och kan uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska.
· Du är troligen mer generalist än specialist och är inriktad på att lösa problem och leverera resultat.
· Du har stor ansvarskänsla, god samarbetsförmåga, är flexibel samt har förmåga att prioritera.
· Du är utåtriktad och initiativrik samt har god förmåga att knyta och upprätthålla kontakter

Övrigt
Observera att för denna tjänst är svenskt medborgarskap samt flytande svenska i tal och skrift absoluta krav. Då våra uppdrag ofta innebär hantering av känslig information behöver alla våra medarbetare vara Svenska medborgare och beredda på att genomgå registerkontroll, antingen i samband med anställning eller under anställningstiden.

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, men senast 31 januari