4C Strategies söker Upphandlingsansvarig

Arbetsbeskrivning

Som upphandlingsansvarig kommer du att ansvara för samtliga upphandlingsprocesser på den nordiska marknaden, samt även stötta övriga koncernbolag vid upphandlingar som annonseras av internationella organisationer såsom EU och FN. Du rapporterar till ansvarig för offentlig sektor inom vår affärsutvecklingsorganisation.

Vårt kunderbjudande omfattar både konsulttjänster och mjukvarulösningar inom samhällssäkerhetsområdet, med fokus på risk-, kris- och kontinuitetshantering. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. I rollen ingår såväl processutveckling rörande företagets upphandlingsprocesser i stort, inklusive samverkan mellan företagets sälj-, leverans- och produktutvecklingsorganisationer, som självständigt ansvar för att leda besvarandet av upphandlingar.

Arbetet bedrivs såväl självständigt som i team. Utöver att ansvara för Nordens samlade upphandlingsprocesser kommer du även att vara delaktig i 4C:s övergripande affärsutvecklingsarbete och arbeta med marknadsanalys, kunskapsutveckling och omvärldsbevakning.

Din erfarenhet och kunskap

Vi söker dig som har stor vana av upphandlingsarbete på den nordiska marknaden och mycket god kännedom om LOU/LUFS, samt kunskap om motsvarande norsk och dansk lagstiftning. Om du dessutom har erfarenhet av upphandlingar för större internationella organisationer, särskilt vad avser EU och kunskap om relevant lagstiftning på upphandlingsområdet inom EU, är det en merit.

Som person är du initiativtagande och bra på att strukturera ditt eget arbete. Vi förväntar oss att du tar för dig, samtidigt som du inser värdet av lagarbete och en ödmjuk inställning. Du har stark ansvarskänsla och förmåga att vara flexibel och prioritera.

Övriga kvalifikationer:

· Du har en relevant akademisk examen och ett intresse för samhället i stort

· Du har demonstrerad erfarenhet av att självständigt driva upphandlingsprocesser avseende såväl konsulttjänster som IT-upphandlingar

· Du har en mycket stark förmåga att producera text rörande metodbeskrivningar, tekniska lösningsbeskrivningar, CV samt uppdragsbeskrivningar

Observera att för denna tjänst är svenskt medborgarskap samt flytande svenska i tal och skrift absoluta krav. Då våra uppdrag ofta innebär hantering av känslig information behöver alla våra medarbetare vara svenska medborgare och beredda på att genomgå registerkontroll, antingen i samband med anställning eller under anställningstiden.

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september.