Airtarget söker Elektronikkonstruktör med kundintresse

– till ett spännande teknikbolag med global räckvidd

Som Elektronik- alternativt Mekatronikkonstruktör utvecklar du Air Targets tekniska lösningar utifrån kundernas behov där alla produkter specialanpassas och produceras från grunden. Du problemlöser, projektleder, beräknar och konstruerar, i såväl hårdvara som viss mjukvara.

Om du dessutom är intresserad av Affärsutveckling och försäljning kommer du trivas väldigt bra hos oss med kundbesök och mässor som naturliga inslag liksom utbildning i samband med leverans.

På Air Target får du en möjlighet att vara med på en spännande resa: med utgångspunkt i företagets väletablerade och välrenommerade produkter ta företaget, tillsammans med ett kompetent och utvecklande team, vidare till nästa nivå.

Du skall vara en drivande och resultatorienterad person som trivs bra i en entreprenöriell miljö där var och en är viktig för att skapa resultat och utveckla verksamheten. Bred teknisk förståelse och kunnande inom elektronik, firmware och i viss mån applikationsmjukvara är ett krav. Vi tror att du har en Högskole- eller civilingenjörsbakgrund, företrädesvis med inriktning mot elektroteknik/fysik eller mekatronik. Vi förutsätter även att du behärskar engelska, men inte nödvändigtvis svenska, flytande.

Välkommen att söka tjänsten
Intresserad? Hör av dig till vår utvecklingschef Henk (henk.martijn@airtarget.se, 070 469 64 46) om du vill veta mer eller lämna in en ansökan.

Om Airtarget
Air Target Sweden AB utvecklar, tillverkar, säljer och distribuerar utrustning för militär övningsskjutning i form av olika typer av unika indikeringssystem för presentation av skjutdata. Företaget grundades 1956 och är en global leverantör till militära organisationer och försvarsindustri i mer än 30 länder och omsätter cirka 20 MSEK. Verksamheten är väletablerad, välrenommerad och har stor tillväxtpotential. Idag består företaget av fem personer som jobbar nära tillsammans i lokalerna i Kista utanför Stockholm. Företaget genomgår nu en expansion samt ett generationsskifte och söker en av företagets framtida nyckelpersoner. http://www.airtarget.se