Eltel söker Produktionsledare till affärsområde Aviation & Security på Arlanda, Team Terminal

Aviation & Security inom Eltel är en ledande aktör inom drift och underhåll av avancerad teknik inom luftfartsområdet. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer. Utmanande felsökningar, reparationer och installationer är vår vardag. Vi jobbar med terminalutrustning, infrastruktur, IP-nätverk, radarutrustningar, radio- och navigationssystem på flygplatser. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor. Aviation består av sex olika team med verksamhet över hela landet.

På Team Terminal sköter vi drift, underhåll och installation av många av tekniska systemen som finns i terminalerna på Arlanda.

Ditt nya jobb
Som produktionsledare på Team Terminal Arlanda får du ett roligt och omväxlande jobb i en trevlig grupp med ca 20 medarbetare. Du kommer ständigt att lära dig nya saker och möta nya utmaningar, både i din roll som produktionsledare och som medarbetare i teamet. Rollen förutsätter ledarförmåga men också intresse och förståelse för vår produktion samt förväntan från kund.

Dina arbetsuppgifter och ditt ansvar innefattar bland annat:

  • Ansvar för att leda och fördela det dagliga arbetet
  • Ansvar för planering/uppföljning/registrering och mottagning av teamets uppdrag
  • Ansvar för resursplanering
  • Attest av arbetstider och reseräkningar
  • Kundmöten
  • Bistå vid kostnadsberäkningar och offertarbete
  • Ansvar för att leda interna driftmöten
  • Främja god personalvård genom att medverka till motivation i teamet och skapa förståelse för uppdrag/affär/mål

Som produktionsledare rapporterar du till teamchefen, ingår i teamets ledningsgrupp samt vid behov vikarierar för teamchefen.

På Eltel lägger vi stort fokus på arbetsmiljö, kvalitet och miljö vilket innebär att du också har ansvar för att riktlinjer, anvisningar och säkerhetsinstruktion efterlevs.

Du som söker har minst 3-årig gymnasiekompetens med relevant inriktning. Du har god förståelse och intresse för både ekonomi och teknik. Du har erfarenhet av att leda personal. Du är van att leda och styra produktion på ett strukturerat och effektivt sätt med kund och medarbetare i fokus. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort.

Som person vill vi att du har goda ledaregenskaper och ett coachande förhållningssätt. Du är mål- och resultatinriktad och har förmågan att ”få med dig andra”. Du är en god lyssnare och är intresserad av att få andra att växa och utvecklas. Du har hög stresstolerans och trivs med att arbeta i högt tempo.

Att du är flexibel och förändringsbenägen tar vi för givet :-)

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Grund för anställning är godkänd registerkontroll / säkerhetsprövning

Kontaktperson
Bengt Lööv
070-6590044
bengt.loov@eltelnetworks.se

För fackliga frågor kan du ta kontakt med Unionen Åsa Söderstedt 070-660 98 48, SEKO Bo Götesson tfn 070-324 93 17 eller SACO Krister Andersson 070-585 61 22