Backoffice till MilDef

MilDef develops rugged computers and electronics for the defense sector. We are a rapidly growing manufacturer operating in a global market. MilDef holds ISO certifications for Quality and Environment.

MilDef fortsätter sin expansion och vi förstärker vår organisation med en ny medarbetare till försäljningsavdelningen.

Backoffice/Sales support

Arbetsbeskrivning

Som backoffice/sales support hos oss blir dina arbetsuppgifter att löpande hålla kontakten med våra kunder och hantera deras order med avseende på orderhantering, leveranstider, fakturering etc. Vidare arbetar du även med inköp till våra kunders order. Tjänsten är en viktig länk mellan våra kunder och leverantörer och du har kontroll på hela cykeln från inköp till leverans och fakturering. Du kommer även att arbeta med andra administrativa sysslor inom ramen för försäljningsavdelningen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi/marknadsföring/teknik eller motsvarande samt minst tre års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänst på företag som sålt tekniska produkter. Du har god datorvana i Microsoft Office samt i Microsoft Dynamics NAV. Du har utmärkta kunskaper i engelska, som är vårt koncernspråk. Som person är du driven, noggrann och positiv. Du arbetar självgående och strukturerat samtidigt som du fungerar väl i grupp. Du har också ett stort tekniskt intresse vilket är viktigt för att förstå våra kunders behov. Du har B-körkort.

På MilDef erbjuds du en tjänst i ett internationellt företag som växer och satsar på framtiden. Vi värderar vår personal högt, har en gedigen introduktion för nyanställda och är måna om din kompetensutveckling. Du blir en viktig del i ett positivt och innovativt team som fokuserar på kunderna och är extremt kvalitetsmedvetna.

Med anledning av verksamhetens art ställer vi krav på svenskt medborgarskap. Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg. Tillträde snarast möjligt.

För ytterligare information hör av dig till Fredrik Jacobsson via mail fredrik.jacobsson@mildef.com eller via telefon 042-250006.

Vi tillämpar ett löpande urval och emotser därför gärna din ansökan på www.mildef.com så snart som möjligt, dock senast 2017-03-04.

Contact

Fredrik Jacobsson
fredrik.jacobsson@mildef.com
+46 42 250006