BAE Hägglunds söker en Produktionstekniker extern produktion

Vi vill bli fler! Med flera inkomna kontrakt behöver vi ytterligare en Extern Produktion-/Systemtekniker

Beskrivning

Du kommer att utvärdera, utbilda och supporta mot våra partners i kundländerna. I dina arbetsuppgifterna ingår bl a att:

*Delta i utvärderingar av potentiella partners.
*Skapa utbildningsunderlag för partnern utifrån utvärderingsresultat.
*Utföra kunskapsöverföring till partnern på plats i kundlandet.
*Supporta våra partners i alla tekniska och produktionsrelaterade frågor.
*Utföra komplex felsökning tillsammans med partnern på våra fordonssystem.
*Supporta den interna produktionen med teknisk support.
*Vara länken mellan våra partners och andra avsnitt på företaget.
*Överföring av tekniskt underlag

Vem är du?

Vi söker dig som har hög teknisk kunskap inom elektronik och mjukvara, gärna på högskolenivå. Det är meriterande om du har kunskap om våra fordonssystem och vi förutsätter att du har stort eget teknikintresse. Du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och på engelska

Du som person har god initiativ- och samarbetsförmåga och du är bra på att planera tid och aktiviteter. Du trivs att jobba i team men kan även jobba självständigt. Då tjänsten innebär många kontaktytor vill vi att du har hög social förmåga. Tjänsten innebär att vara på plats hos våra partners under vissa perioder varför tjänsteresor ingår i jobbet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du ett varierande arbete med stort tekniskt innehåll där du samverkar med många funktioner internt inom företaget men även mot partner och kund i våra kundländer. Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Vi hoppas att du vill bli en del av Extern produktion!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 20 januari men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Mathias Ingelsson, chef Extern Produktion, 0660-80667, eller Anna-Lena Vestman, HR Businesspartner, 0660-80482.

Välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är orden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.