BAE Systems Hägglunds AB söker Arbetsledare

Om tjänsten

Vår arbetsledare för området maskinbearbetning och plåtberedning går vidare inom företaget och vi söker en ersättare! Inom avdelningen finns idag 30 medarbetare där flera jobbar i skiftform.

I dina arbetsuppgifter som arbetsledare ingår ansvar för att:

  • Regler/lagar gällande arbetsmiljö och miljö följs samt att ett systematiskt arbetsmiljöarbete bedrivs.
  • Tillse att det ansvar och uppgifter som åläggs enheten utförs i rätt tid, till rätt kostnad och rätt kvalitet.
  • Sätta mätbara mål på avdelningen som ska ligga i linje med de företagsövergripande målen och till grund för det ständiga förbättringsarbetet.
  • Leda, fördela och följa upp arbetet inom den egna enheten.

Kvalifikationer

I denna befattning lägger vi särskilt stor vikt vid dina ledaregenskaper, dina personliga kompetenser och din förmåga att skapa bra arbetsklimat. Att leda andra är en styrka hos dig likväl som att ha en god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett sätt som är klart, tydligt och strukturerat. Vi söker dig som har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Du agerar handlingskraftigt och ser till att uppnå resultat med hög kvalitet.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom industrin, gärna i en arbetsledande funktion, och en vilja att fortsätta utvecklas. Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden eller har motsvarande praktisk erfarenhet. Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav då vi är en del av en global koncern.

BAE Systems Hägglunds erbjuder

Du kommer att vara en viktig del i att utveckla och optimera våra verkstäder och arbetsprocesser. Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Företaget är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Sanna Ingvarsson tel 0660-80051, eller Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 8 januari men skicka din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är orden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/105
Kontakt
  • Sanna Ingvarsson, chef Protyp & Skrov, 0660-80051
  • Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Daniel Lundberg, Sveriges Ingenjörer, 0660-80385
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2019-11-14
Sista ansökningsdag 2020-01-08