BAE Systems Hägglunds AB söker Chef Provledning

BAE Systems Hägglunds

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är högteknologiska stridsfordon (CV90), avancerade terrängfordon (BvS10, Beowulf), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är våra ledord.

För mer information besök www.baesystems.com och för Örnsköldsvik besök www.inspiration.ornskoldsvik.se

Arbetsbeskrivning

Söker du en chefstjänst som är omväxlande och innehållsrik, där det sällan är två likadana dagar, då har du här den perfekta möjligheten. Vår nuvarande chef för Provledning kommer att tillträda en annan tjänst inom företaget och vi söker nu en ersättare.

Avdelningen består av 13 medarbetare och ansvarar för att planera, leda och avrapportera prov och kundverifieringar under tidig produktutveckling, i produktionsfasen och slutligen i eftermarknadsfasen. Utöver detta ansvarar avdelningen för validering av funktionalitet på våra system. Provledning deltar vid marknadsaktiviteter både inom och utom landet. De ansvarar även för ett stort spann av mätutrustning och lokaler.

Du som chef säkerställer att företaget och våra projekt klarar sina mål genom att kontinuerligt säkerställa rätt kvalitetsnivå för provning i balans med tidplan och budget. Du har personal och budgetansvar, ingår i ledningsgrupp för och rapporterar till chef för avsnittet Test & Verifiering. Arbetet innebär resor i tjänsten.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Vem är du

Vi söker dig som tidigare har haft en arbetsledande befattning och har ett starkt intresse av att motivera dina medarbetare och har förmågan att göra långsiktiga antaganden och analyser utifrån de förutsättningar verksamheten känner till. Du har även förmågan att med positiv attityd, snabbt revidera och omplanera vid behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med offerter och /eller kalkyler,  har du erfarenhet från Testverksamhet är detta meriterande. Lämplig utbildningsbakgrund är en akademisk examen som ingenjör eller annan för rollen relevant utbildning.

För att lyckas med att vidareutveckla verksamheten, dina kollegor och dig själv, behöver du arbeta förebyggande och förutseende. Du är driven och har lätt för att samarbeta och vill arbeta med ett stödjande och coachande ledarskap med stor delaktighet från samtliga medarbetare i gruppen.

Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav då en stor del av våra leveranser och kundkontakter sker på engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få en bred roll med många kontaktytor och stor möjlighet att påverka. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Jan Wikström, 0660-80159, eller HR Businesspartner Jessica Wennerberg 0660-80570.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/74
Kontakt
  • Jan Wikström, Chef Test & Verifiering, 0660-80159
  • Jessica Wennerberg HR Business Partner, 0660-80570
Publicerat 2019-09-02
Sista ansökningsdag 2019-09-29