BAE Systems Hägglunds rekryterar en person för en ledande roll inom konstruktion

Är du ingenjör med intresse för både el och mekanik och vill ha möjlighet att själv testa/utforma en ledande roll utifrån hur du vill utvecklas? Då kan det vara just dig vi söker till avdelningen Vetronics integration. Här får du möjligheten att både utveckla framtidens fordon och dig själv.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om rollen

Vi vill förstärka vår avdelning med en ledande roll som stöttar linjechefen. Tjänsten är en blandad tjänst med konstruktion, ledande roller i projekten och stöttning av linjechef i det dagliga arbetet. En möjlighet att få testa på linjechefsrollen och samtidigt konstruera.

Beroende på din bakgrund har vi möjlighet att kunna anpassa rollen så att den passar dina önskemål i din karriärutveckling.

Arbetsuppgifterna omfattar:

  • Utveckling/konstruktion av framtidens el-system
  • Teamleder i projekt och anbud
  • Ansvar för konsulter på avdelningen
  • Utveckling av våra externa samarbetspartners
  • Stöttning av linjechef
  • Anbudsarbete

Du blir en del av avdelningen för Vetronics Integration bestående av ca 11 medarbetare och flertalet konsulter.

Vem är du?

Är du redan idag en senior ingenjör, kan vi erbjuda dig att kliva in i en mer ledande befattning där du kommer att fokusera mer på: Arbetsledning, upphandling, skattning av anbud och linjechefsarbete.

Som person har du ett starkt eget driv och är bra på att kommunicera (styra, leda, lyssna, rapportera). Att du har en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet. Meriterande i denna urvalsprocess kommer vara om man har yrkeserfarenheter inom tidigare ledande roller.

God svenska och engelska i tal/skrift är krav.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ – www.inspiration.ornskoldsvik.se –  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Marcus Olsson 0660-80046 eller rekryteringskonsult Maria Håkansson 070-4816012.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik. Skicka gärna din ansökan snarast då urval görs löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/114
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2022-06-27
Sista ansökningsdag 2022-08-14