BAE Systems Hägglunds söker beredare/planerare

Vi behöver nu förstärka med ytterligare en Beredare/Planerare inom avdelningen Prototyp och Skrov.

Arbetsuppgifter

Du kommer att bereda och planera de produkter som tillverkas genom plåtberedning, svets och bearbetning. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:

Identifiera behov och beställa verktyg och utrustning för tillverkningen.
Ansvara för att beredningsunderlag hålls uppdaterade.
Rapportera om tillverkningsunderlag ej stämmer eller om förbättring kan göras för effektivisering.
Utföra ändringar i underlag som operationslistor och stycklistor.
Utföra köpa-/tillverka-analys.
Planera ut jobb i verkstaden, följa upp leveranserna och rapportera eventuella avvikelser.
Aktivt delta i förbättringsarbeten som syftar till att minska kostnader och samtidigt öka kvalitet och leveranssäkerhet.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en akademisk utbildning på högskolenivå, alternativt har motsvarande praktisk erfarenhet. Har du praktisk erfarenhet av skärande bearbetning, plåtberedning och produktionstekniskt arbete mot verkstad är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med beredning och planering i affärssystemet SAP. Då vi är en internationell koncern behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vem är du?

Du är strukturerad, har högt eget driv och har lätt för att samarbeta men du kan samtidigt jobba självständigt. Du är en problemlösare som arbetar målinriktat.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi satsar för framtiden och erbjuder dig en viktig roll i vår utveckling. Du kommer att få jobba i ett spännande globalt företag och vara en viktig del i att utveckla och förbättra vår produktion och våra verkstäder. Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 10 januari men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Jens Söderlind, chef Beredning/Planering/Inköp/PSA, 0660-80333, eller Anna-Lena Vestman HR Business Partner, 0660-80482.

Välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.