BAE Systems Hägglunds söker en Chef Projektplanering

Till Programmes, Quality & Strategy söker vi en Chef till vår Projektplaneringsavdelning.

Projektplanering är en förutsättning för att vi som företag skall kunna hantera komplexa leveransprojekt samt våra långsiktiga support-affärer. Som Chef för Planeringen ansvarar du för att skapa en enhetlig syn på vad som krävs för att komma i mål på alla nivåer och stöttar dina medarbetare att driva projektens planeringsarbete och metodik.

Din ledarskapsförmåga är god, vilket syns både på Projektplaneringen och i övriga företaget där du marknadsför, inför och underhåller upplägg och metoder.

I vår flexibla och föränderliga vardag måste du kunna hantera krav och motgångar och försöka hitta vägar framåt. Det krävs att du är anpassningsbar och snabb att reagera på förändringar.

Dina egenskaper

Du som söker skall vara intresserad av att motivera dina medarbetare och att arbeta för att förbättra och tydliggöra planeringens roll och metodik

Du behöver gilla struktur och ordning, men också ha förmågan att balansera krav och insats mellan de olika uppdrag man har.

Du är positivt inställd till förändringar och anpassar dig när det krävs

Din erfarenhet

Du har en akademisk examen inom för tjänsten lämpligt område

Du har tillräcklig arbetserfarenhet för att känna dig trygg i en chefsroll och har du jobbat i ledande roller är det meriterande.

I rollen ingår operativt arbete med projekt/anbuds-planering (del av tid) så erfarenhet från planeringsarbete är meriterande.

I övrigt förutsätts god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll och drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Vad kan vi erbjuda dig?

Här ges du möjlighet att arbeta i kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer.
Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.
Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Du kommer att få jobba i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling

Kontaktperson

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Örjan Olsson Chef Programmes, 0660 80836 eller Anette A Löf HR Business Parter, 0660-80478

Välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com
Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se