BAE Systems Hägglunds söker en Demo- och vagnsansvarig

Vill du ha ett spännande jobb med kontaktytor både internt och externt, där du får arbeta med det allra senaste inom militär fordonsutveckling likväl som historiska fordon som BAE Systems Hägglunds byggt genom åren? Då är rollen som Demo- och vagnsansvarig hos BAE Systems Hägglunds jobbet för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av ett internationellt, expansivt och innovativt företag inom försvarsindustrin.

Din framtida utmaning

Som marknadsvagnsansvarig planerar, leder och genomför du visningar. Du har ansvar att tillse att våra fordon är i korrekt skick inför och under genomförandet av visningar och demonstrationer. Dessutom ingår även förvaltning av alla våra historiska fordon. Rollen innebär också tekniskt säljstöd till våra försäljare.

Resor både inom och utanför Sverige ingår i arbetet; uppskattningsvis har du genomsnittligt 3-7 resdagar per månad, oftast fördelat på längre perioder.

Rollen innebär kontaktytor både externt framförallt mot kunder samt många kontaktytor internt.

Du ingår i  Marknadsavdelningen (BD) med ett 30-tal medarbetare, där du rapporterar till chef för Platform Strategies & Sales Support.

Vi söker dig med

  • Bred domänkunskap kring företagets plattformar, Bandvagnar och CV90
  • God förmåga uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska
  • Militär bakgrund/examen med erfarenhet av fordonsutbildning och skjutledning, samt utbildningar kring riskbedömning/hantering är meriterande

Vem är du?

Rollen kräver stor socialkompetens och förmåga att självständigt hantera kunder. Din vardag kommer att präglas av samverkan, riskbedömning, planering och prioriteringar. Därför behöver du vara strukturerad, men ändå flexibel och hitta vägar framåt, utan att tumma på företagets policys och säkerhetskrav. Du är en god organisatör som har koll på detaljerna och är skicklig på att multi-taska.

Vid demonstrationer leder du verksamheten med hjälp av andra delar av Hägglunds, där säkerheten är av yttersta vikt. Effektiv och tydlig kommunikation är ett måste i rollen.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik!

Du kommer att få arbeta både med det allra senaste inom militär fordonsutveckling likväl som de historiska fordon som BAE Systems Hägglunds byggt genom åren. Jobbet erbjuder dig dessutom att se dig om i världen då våra event och kunder finns i de flesta kontinenter.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/www.inspiration.ornskoldsvik.se –  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Är du intresserad och vill veta mera, kontakta Chef Dan Lindell, 0660-80389 eller HR Business Partner Anette A Löf, 0660-80478

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!