BAE Systems Hägglunds söker en Leverantörssamordnare ILS

ILS, Integrated Logistics Support, handlar om att kombinera kostnadseffektivitet med driftsäkerhet.
Vi söker nu en leverantörssamordnare som utifrån befintliga leverantörskontrakt bevakar att leveranser av ILS data sker i rätt tid, till avtalad kostnad och kvalitet. Vi vill ha ett livscykeltänk som gör verksamhet konkurrenskraftigt och produktiv.

Som leverantörssamordnare är du kontaktperson i alla frågor från leverantörer som berör ILS. Du kommer att medverka vid utvärdering av underleverantör och samarbeta med våra inköpare i upphandlingsarbete av nya leverantörer. I arbetet ingår att löpande säkerställa att vår beskrivning av ILS aktiviteter och slutprodukter är uppdaterade. Bland dina interna kontaktytor finns projektansvariga och teamleaders där du stöttar analysen av kraven på ILS underlag som finns i aktuella leverantörskontrakt. Du kommer också att följa upp och kontrollera levererat ILS underlag. Du kommer att delta vid eller genomföra underleverantörsmöten där ILS frågor skall behandlas.

Vem är du?

Du är tekniskt utbildad på minst högskolenivå och har kanske erfarenhet av ILS. Du kan ha en bakgrund med koppling till försvaret eller försvarsindustrin, men du kan lika gärna ha erfarenhet från andra industriella branscher med ett omfattande underhållstänk.
Du är drivande, utåtriktad och villig att ta ansvar eftersom arbetet sker i nära samarbete med flera externa kontakter. Du har god samarbetsförmåga och är en positiv person som har lätt att kommunicera. Du är analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Ett krav är att du behärskar engelska i tal och skrift, även ur ett tekniskt perspektiv eftersom vi verkar i en internationell miljö. Har du erfarenhet av inköp är det meriterande, men inget krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du passar in i vår enhet.

BAE Systems Hägglunds erbjuder

Du får en viktig roll inom företaget och i din vardag kommer du ha flera kontaktytor internt och externt. Här ges du möjlighet att arbeta i kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer. Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin som hela tiden utmanar oss själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 28 mars men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan ske löpande.


Kontaktpersoner

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Mauritz Gustafsson, 0660-80179 eller Anna Larsson HR Business Partner, 0660-80997.


Varmt välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/36
Kontakt
  • Mauritz Gustafsson, rekryterande chef, 0660-80179
  • Anna Larsson, HR Business Partner, 0660-80997
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Daniel Lundberg, Akademikerföreningen , 0660-80385
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2021-03-05
Sista ansökningsdag 2021-03-28