BAE Systems Hägglunds söker en Maskinoperatör laser – och vattenskärning

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig och behöver nu stärka upp sitt team med en erfaren maskinoperatör.  Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

 

Din framtida utmaning

Vi rekryterar nu erfaren maskinoperatör till vår fiberlaser- och vattenskärmaskin!

Arbetet är skiftform (7timmar 2 skift).

 

Den du är

Vi söker dig med gymnasieutbildning och eller annan relevant praktisk erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst samt av laser och vattenskärning.

B-körkort är krav. Det är meriterande med Truckkort ( B3) och Traverskort A – F / 1 – 2.

Svenska i tal och i skrift är ett krav för rollen och det är meriterande med goda kunskaper i engelska. Du behöver ha grundläggande IT-kunskaper.

Som person har du ett eget driv och kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Ordning och reda och hög riskmedvetenhet är också något vi värdesätter.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ – www.inspiration.ornskoldsvik.se –  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Markus Pettersson, Head of Plateprep/Control, 0660-807 05 /mob 076 7986184 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, AxÖ Consulting,  070 – 842 23 35.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Sista ansökningsdag är den 26 augusti.

Vi läser fortlöpande mejl och lyssnar av vår telefon under semesterperioden (V 28 – V 32) så det går bra att lämna meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/158
Kontakt
  • Markus Pettersson, Chef plåtberedning och kontroll, 0660-80705
  • Maria Josefsson, Rekryteringskonsult, 070-8422335
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2022-07-08
Sista ansökningsdag 2022-08-26