BAE Systems Hägglunds söker en Offset manager

Vi behöver bli fler inom Industrisamverkan!

Beskrivning

Du kommer att ansvara för att fullgöra stora och små affärer, under samtliga faser i ett projekt. I tjänsten ingår resor och många olika kontaktytor. Det ger dig ett brett kontaktnät både internt och externt. Industrisamverkan är en enhet inom Operations and Supply Chain.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

Ansvar för att skapa goda relationer med myndigheter, kunder och leverantörer för att bidra till att vidareutveckla företagets framgångsrika arbete med industrisamverkan.
Tillsammans med anbudsteam, försäljnings- och leverantörsansvariga genomföra landanalyser och identifiering av möjliga aktiviteter för industrisamverkan.
Ansvar för att i offertstadiet ta fram koncept för industrisamverkan, skapa offertunderlag samt förhandla avtal för industrisamverkan med myndigheter och leverantörer.
Ansvar för att i leveransstadiet regelbundet träffa myndigheter, kunder och leverantörer samt följa upp uppfyllnad av åtaganden från leverantörer och mot kunder.
Vem är du?
Vi lägger största vikt vid dina personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen måste du vara kundfokuserad och affärsmässig. Att du är driven med god förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete ser vi som en självklarhet. Som person är du utvecklings- och serviceinriktad samt tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.

Lämpliga kvalifikationer är:

Kommersiell utbildning och/eller yrkeserfarenhet från kommersiella roller.
Erfarenhet av internationella affärer och förhandlingsvana.
Arbetet förutsätter att du tycker om att resa och har förståelse för andra kulturer.
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och på engelska, ytterligare språk är meriterande.
Vi arbetar delvis i affärssystemet SAP, erfarenhet av detta system önskvärt.
Vad kan vi erbjuda dig?
Inom Industrisamverkan har vi ett utvecklande klimat, god sammanhållning och driftiga medarbetare. Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att vara en viktig del i att vinna nya affärer och vårda våra relationer med externa intressenter. Vi hoppas att du vill bli en del av Industrisamverkan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 20 januari men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Therese Westman, chef avdelning Industrisamverkan, 0660-80115, eller Anna-Lena Vestman, HR Businesspartner, 0660-80482.

Välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är orden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.