BAE Systems Hägglunds söker en Produktionstekniker montage

Vi vill bli fler! Vi behöver förstärka med ytterligare produktionstekniker till vår montageverkstad.

Beskrivning

Du kommer att ha en viktig roll i att skapa och upprätthålla produktionsupplägg samt se till att konfigurationsstyrt underlag finns tillgängligt för våra montörer. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår:

Uppföljning av produkter och i samförstånd med konstruktion upprätta ändringsbegäran.
Ingå som kvalitetsteknisk resurs under hela projekttiden.
Hantera interna och externa avvikelser.
Delta i pre-produktionsfasen för leveransorderprojekten.
Utföra Process-FMEA.
Vara sammanhållande vid uppbyggnad av monteringsavdelningar samt
Hantera inköp av verkstadsutrustning och göra verktygsbeställningar.
Aktivt verka för effektivisering av arbetssätt.
Sprida information och samverka med kollegor
Särskilt uppmärksamma farliga situationer och rapportera dessa som tillbud.
Resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Att du har god förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete ser vi som en självklarhet. Du kommer att ha många kontaktytor, både intern och externt, och därför är det viktigt för oss att du har god kommunikativ förmåga.

Vi vill att du har eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Vi arbetar i SAP och ARAS, erfarenhet av dessa system är meriterande.

Vad vi kan erbjuda dig!

Vi har just nu högt tryck i montageverkstaden och för dig som brinner för teknik kan vi ge dig rätt utmaning! Vi har ett utvecklande klimat, god sammanhållning och driftiga medarbetare. Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Företaget är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 17 januari men skicka din ansökan snarast då urval sker löpande.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Rikard Bergkvist, rekryterande chef, tel 0660-80203, eller Anna-Lena Vestman, HR Businesspartner, 0660-80482.

Välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är orden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.