BAE Systems Hägglunds söker en Projektledare support

Arbetsbeskrivning

Till avdelningen Programmes, Quality & Strategy med ett 30-tal medarbetare söker vi dig som vill fortsätta utvecklas och utmanas inom projektledning. Som projektledare hos oss har du ett stort ansvar i att leda och koordinera hela BAE Systems leveransförmåga för att möta kundens krav samt att kommunicera med kund. Till ditt stöd har du ditt team och du ingår i en avdelning som har som sitt uppdrag att se till att BAE Systems levererar på det bästa sätt vi kan med avseende på tid, kost och kvalitet.

Vi söker nu en projektledare till mindre Supportuppdrag

I rollen kommer du att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du ansvarar för, att i vår matrisorganisation på ett tydligt sätt leda ditt team till att leverera enligt både kundens och BAE Systems krav. Resor både inom och utanför Sverige ingår i arbetet; uppskattningsvis har du 2-5 resdagar per månad.

Kvalifikationer

Vi söker dig med:

akademisk examen med inriktning teknik eller ekonomi tidigare erfarenhet av projektledning god förmåga uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska

Vem är du?

Som projektledare är dina personliga kompetenser viktiga. Din vardag kommer att präglas av ständiga förändringar och nya prioriteringar. Därför behöver du vara flexibel, kunna hantera krav och motgångar, och hitta vägar framåt samtidigt som du står fast vid företagets principer och värderingar. Du är en god organisatör som har koll på detaljerna och är skicklig på att multitaska.

Effektiv och tydlig kommunikation är också viktigt i rollen, eftersom du som projektledare behöver försäkra dig om att alla som påverkas av och är delaktiga i projektet, har förstått vad som förväntas av dem. Du behöver också vara en skicklig förhandlare som förstår vad som driver andra, för att kunna motivera och hjälpa projektet framåt

Vad kan vi erbjuda dig?

Som Projektledare erbjuder vi dig ett spännande och utmanande jobb med kontaktytor både internt och externt. Du kommer att leda en projektgrupp som tillsammans inte bara ska leverera enligt kundens krav utan även tillsammans med kund utveckla framtidens affärer!

Kontaktperson

Är du intresserad och vill veta mera, kontakta Chef Örjan Olsson, 0660-80836 eller

HR Business Partner Anette A Löf, 0660-80478. Sista ansökningsdag är 25 januari, men skicka din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan