BAE Systems Hägglunds söker en Reservdelsinköpare

Spares Services, tjst OSPS söker nya medarbetare.

Spares Services & Logistics söker inköpare till enheten, Spares Purchase and Delivery. Spares Purchase and Delivery arbetar huvudsakligen med följande:

  • *Inköp och leverans av reservdelar, reparationer samt prisförfrågningar
  • *Inköp till lager och egentillverkat material
  • *Leverera inköpspriser inför kalkylering av årsprislistor

Vill du vara en del av ett tight team där vi arbetar tillsammans för att ge kunden bästa möjliga support? I tjänsten ingår många kontaktytor vilket ger dig ett brett kontaktnät både internt och externt.

Vi lägger största vikt vid dina personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i denna roll måste du vara kundfokuserad och tycka om att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är strukturerad, noggrann, har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.

Lämpliga kvalifikationer är: 

*Examen från högskola/universitet, eller annan utbildningsbakgrund som kan bedömas som relevant för tjänsten

*God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska

*Erfarenhet från inköpsområdet samt erfarenhet från SAP är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Spares Purchase and Delivery är en enhet med utvecklande klimat, god sammanhållning och driftiga människor som vi hoppas att du vill bli en del av. Du kommer att få jobba i ett spännande globalt företag och vara en viktig del i att vårda våra kundrelationer.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Peter Sjölund, chef avdelning Spares Purchase and Delivery tel 0660-80614, eller Anette Andersson-Löf, HR Business Partner tel 0660-80478.

Sista ansökningsdag är 25 januari men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com
Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se