BAE Systems Hägglunds söker en Svetsare

Vi behöver bli fler svetsare!
Du kommer att jobba med manuell svetsning av detaljer och skrov för våra produkter CV90 och BVS10.

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och är utbildad svetsare med några års yrkeserfarenhet inom området. Vi vill att du har god kännedom om MIG, MAG och TIG svetsning. Vi förutsätter att du har god materialkännedom.

Vem är du?

Du som person är van att arbeta självständigt och har eget driv i att utföra arbetet. Vi vill också att du har ett arbetssätt som präglas av stort ansvarstagande. Vi tar för givit att du har god ordning och reda samt en hög riskmedvetenhet.

Vad vi kan erbjuda dig

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling.

I den här rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. En anställning kommer därför att kräva en godkänd säkerhetskontroll samt godkänt drogtest.

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Lars Ekman, arbetsledare, tel 0660-80026 eller Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, tel 0660-804 82. Sista ansökningsdag är 17 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.