BAE Systems Hägglunds söker Projektledare med inriktning Integrated Logistic Support

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden.

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill ta dig an uppgiften att arbeta som projektledare ILS i våra projekt!

ILS-arbetet hos oss syftar till att leverera reservdelsförsörjning, dokumentation och utbildning på våra produkter. Ett gott samarbete med övriga avdelningar på företaget är en förutsättning och i rollen kommer du att leda andra för att tillsammans nå framgång i vår produktutvecklande verksamhet. Du kommer ingå i våra projekt som delprojektledare ILS och utgöra ett stöd till projektledare, samt fungera som rådgivare i ILS-frågor. Detta innebär att du deltar i hela projektens livslängd, från framtagning av specifikationer och upphandlingsunderlag till slutlig leverans. Arbetet innebär att du genomför granskning och uppföljning av våra ILS-leveranser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • leda utvecklingen och framtagandet av ILS leverabler i leveransorderfasen, i enlighet med kontraktets omfattning, tidplaner, budgetar och kvalitet.
  • leda din del av projektet på ett kostnadsmedvetet sätt för att uppnå förbättrat resultat för projektet.
  • samverka med olika projektroller så att leveransernas beroenden beaktas för ILS utveckling.
  • ansvara för samordning med linjechefer så att valda lösningar ryms inom sign-off, ILS- och supportstrategi.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vem är du?

Vi söker dig med en ingenjörsutbildning på lägst högskolenivå. Du har erfarenhet av arbetsledande befattning i projekt- eller linjeroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ILS, samt har goda kunskaper och förståelse för produktutveckling.

Som person behöver du vara strukturerad, ansvarskännande och kommunikativ. Du är resultatinriktad, affärsmässig och har grundläggande förståelse för de ekonomiska sammanhangen. Vidare behöver du ha en god planerings- och uppföljningsförmåga, ha lätt för att samarbeta med andra, samt kunna prioritera och delegera uppgifter.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift är ett krav då vi har internationella kunder och leverantörer.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till HR Businesspartner Jessica Wennerberg, 0660-80570 alternativt rekryterande chef Anders Dahlberg 0660-80979.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/86
Kontakt
  • Jessica Wennerberg, 0660-80570
Publicerat 2018-10-18
Sista ansökningsdag 2018-11-11