BAE Systems Hägglunds söker Provledare till avsnittet Test & Verification

BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är högteknologiska stridsfordon (CV90), avancerade terrängfordon (BvS10, Beowulf), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är våra ledord.

För mer information besök www.baesystems.com och för Örnsköldsvik besök www.inspiration.ornskoldsvik.se

Arbetsbeskrivning

Är du en tekniker/ingenjör med bred kompetens som vill arbetsleda andra? Vill du jobba med spetsteknologi i en omväxlande miljö där utvecklingen av framtidens militära fordonssystem står i fokus? Då är det dig vi söker!

Till vår avdelning Test Management med 13 medarbetare söker vi en provledare med bred teknisk kompetens. Provledning planerar, leder och avrapporterar prov och kundverifieringar under tidig produktutveckling, i produktionsfasen och slutligen i eftermarknadsfasen. Utöver detta ansvarar avdelningen för validering av funktionalitet på våra system. Då proven ofta sker ute på fältet innebär rollen en intressant kombination av teoretisk analys varvat med praktiskt arbete i olika miljöer. De prov som genomförs är av mycket skiftande karaktär vilket innebär stor variation i arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifterna innebär att du konkretiserar och definierar våra provs genomföranden i omfattning och arbetsinnehåll. Du leder provens genomförande, genomför analys och avrapporterar resultat. Det innebär bland annat att du planerar och styr materialflöden, personalresurser och informationsgång. Befattningen innefattar många externa och interna kontakter som består av kunder, tekniska projektledare samt delsystemutvecklare. Arbetet innebär resor i tjänsten.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Vem är du

För denna roll lägger vi särskilt stor vikt vid dina personliga kompetenser. Vi söker dig som har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Du behöver vara duktig på arbetsledning, ha en god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett sätt som är klart, tydligt och strukturerat. Du agerar handlingskraftigt och ser till att uppnå resultat med hög kvalitet.

Vi tror att du har en teknisk högskoleutbildning eller har motsvarande praktisk erfarenhet. Din bakgrund med avseende på tidigare erfarenheter kan variera, men vi söker dig med en bred teknisk kompetens som baseras på ett djupt intresse för teknik, och en vilja att fortsätta utvecklas. Beroende på din bakgrund har vi möjlighet att kunna anpassa rollen så att den passar dina önskemål om nästa steg i din karriärutveckling. Kanske har du till exempel intresse för eller kunskap inom projektledning och vill utvecklas i den riktningen. Då kan vi erbjuda dig det.

Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav då en stor del av våra leveranser och kundkontakter sker på engelska. Meriterande är erfarenhet från arbete med civila eller militära fordonssystem.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du få arbeta i en ledande roll där samverkan både internt och externt är av största vikt! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Henrik Gyllencreutz, chef Test Management 0660-80811.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/34
Kontakt
  • Henrik Gyllencreutz, Chef Test Management, 0660-80811
  • Jessica Wennerberg HR Business Partner, 0660-80570