BAE Systems Hägglunds söker Provledare till Test och Verifiering

Provledare till Test och Verifiering

Söker du en tjänst som är omväxlande och innehållsrik, där du växlar mellan kontoret, provledning på ”fältet” och kundkontakter, då har du här den perfekta möjligheten.
Vi söker nu en Provledare till Test och Verifiering.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av att planera, leda och rapportera prov i samtliga faser från anbudsarbeten och tidiga utvecklingsprojekt, till leveransprojekt och eftermarkandsprojekt. Vid provgenomföranden arbetsleder Provledaren tilldelade resurser från övriga Test & Verifiering. Provledaren har också kontakt med konstruktion vid provplanering och utvärdering. En stor del i tjänsten innebär att du kommer att vara en del av utvecklingen av våra produkter.

I tjänsten förekommer resor både nationellt och internationellt.

Vem är du

För denna roll lägger vi särskilt stor vikt vid dina personliga kompetenser. Vi söker dig som har ledaregenskaper och kunskap inom produktutveckling. Du bör uppskatta en varierande vardag där man måste kunna växla fokus mellan olika uppdrag. En stor del av arbetet innebär samarbete med andra varför det måste vara något du uppskattar och trivs med.

Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav då en stor del av våra leveranser och kundkontakter sker på engelska.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med explosivämnen. C-kort är också meriterande men inget krav.  Även tidigare arbete inom fordonsindustri är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att få en bred roll med många kontaktytor och stor möjlighet att påverka. Du kommer att få arbeta med teknik och problemlösning och du har goda möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Sista ansökningsdag är 28 mars men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Jan Söderström 0660-80426, alternativt HR Businesspartner Anna Larsson 0660-80997.

Välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/38
Kontakt
  • Jan Söderström, Chef Test Management, 0660-80426
  • Anna Larsson HR Business Partner, 0660-80997
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Daniel Lundberg, Akademikerföreningen , 0660-80385
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2021-03-05
Sista ansökningsdag 2021-03-28