BAE Systems Hägglunds söker Team Leader Vehicle Software

Är du en ledare som vill jobba med spetsteknologi i en omväxlande miljö där utvecklingen av framtidens militära fordonssystem står i fokus? Vill du ha en ledande roll där du får vara delaktig under fordonens hela livscykel? Då kan det vara just dig vi söker till Team Leader för vår avdelning Vehicle Software. Här jobbar du nära verksamheten med stora kontaktytor både internt såväl som externt.

Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant. Vi ser fram emot din ansökan!

Din framtida utmaning

I rollen som Team Leader ingår att leda, utveckla och följa upp mjukvaruprojekt. Genom tydliga mål och uppföljningar skapar du goda förutsättningar för projektets medlemmar att nå resultat och utveckling.

Dina kontaktytor internt är främst mot delprojektledare, produktutveckling samt produktion och externt mot våra kunder.

Rollen är en viktig del av alla våra projekt och nu vill vi stärka upp vår förmåga av fler ledare till avdelningen Vehicle Software.

I denna tjänst kommer du att vara med och driva arbetet i att utveckla våra produkters roller och förmågor i enlighet med våra kunders önskemål. Du ansvarar för att planera, driva och följa upp arbetet genom bland annat kontinuerlig tidsestimering, resursplanering.

Den du är

Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning inom teknikområdet, gärna inom mjukvara. Det är meriterande om du har erfarenhet av mjukvaruutveckling inom inbyggda system. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av ledande befattning och söker dig som har ett starkt intresse av att motivera dina projektmedlemmar genom ett stödjande och coachande ledarskap.

Som person har du ett starkt eget driv och tar stort ansvar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och en utpräglad känsla för leverans och måluppfyllelse. Att du har en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet för dig. Givetvis har du även ett brinnande intresse för teknik.

God svenska och engelska i tal/skrift är krav.

Vad du blir en del av

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade lösningar inom försvar, flyg och säkerhet och är teknikledande inom flera områden. Vi har fler än 80 000 kvalificerade medarbetare i över 40 länder. BAE systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter idag ca 800 medarbetare och räknar med att rekrytera över 100 personer under 2021. Företagets fokus är utveckling, tillverkning och support av ett brett spektrum av militära system till kunder över hela världen. Tillsammans med kunder och partners på den lokala marknaden arbetar vi för att leverera de bästa produkterna och tjänsterna för militär verksamhet. Vårt mål är att ge bästa möjliga förutsättningar att skydda människorna som använder våra produkter genom att ge överlägsenhet i mobilitet, skydd, omvärldsuppfattning och eldkraft.

Ledorden som genomsyrar vår verksamhet är Pålitlig, Innovativ och Djärv. Våra kunder förväntar sig att vi ska ha kunskapen att leda dem till väl avvägda lösningar utifrån deras förutsättningar, även om det betyder att gå nya vägar och hitta nya lösningar.

För mer information, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

Vi erbjuder

Här ges du möjlighet att arbeta i kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer.
Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.
Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Företaget är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter.
I din vardag kommer du ha flera kontaktytor internt och externt samt med kunder och leverantörer för att utveckla den senaste tekniken

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till

Johan Persson Chef Vehicle Software 0660-80356 eller Jessica Wennerberg HR Businesspartner 0660-80570,

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Sista ansökningsdag är 10 januari, men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se