Carmenta Geospatial Technologies söker vass utvecklare

Brinner du för utveckling av kartbaserade tillämpningar på web, mobil och dator i C#, C++ eller Java? Då ska du kika lite extra på denna lediga tjänst som produktexpert på Carmenta i Stockholm.

Carmenta Geospatial Technologies utvecklar produkter och tjänster för geografiska informationssystem (GIS) i Stockholm, Göteborg, Valencia, Munchen och Paris. Produktuvecklingen sker i Göteborg medan tjänsterna utförs av våra produktexperter på samtliga kontor.

Carmentas produkter och lösningar används idag över hela värden i ledningssystem, webbportaler, mobila tillämpningar och liknande. En gemensam nämnare för våra kunder är att de ställer höga krav på prestanda och pålitlighet på sin kartlösning. Carmentas produktexperter hjälper kunderna att få maximal utväxling på sin investering i Carmentas produkter. Vi genomför ofta in-house utveckling åt våra kunder med team av våra produktexperter.

Kvalifikationer
Den viktigaste kvalifikationen är att du har starka programmeringsfärdigheter och brinner för välstrukturerad mjukvaruutveckling med fokus på kvalitet. Du behöver behärska applikationsutveckling i Windows med C++/Qt eller C#/WPF.

Du behöver också
Civilingenjörsutbildning inom datavetenskap/IT eller motsvarande.
Minst ett par års erfarenhet.
Flytande engelska i tal och skrift.

Meriterande:
Android applikationsutveckling med Xamarin
Linux applikationsutveckling med Qt
Erfarenhet av mikrotjänster baserade på Docker och Kubernetes.
Erfarenhet av geografiska informationssystem (GIS)
Erfarenhet av teknisk pre-sales och support
Erfarenhet av agila metoder
Flytande franska eller tyska i tal och skrift

Intresserad
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!
Ansök direkt på LinkedIn eller skicka din ansökan och en kopia av ditt CV till:
employment@carmenta.com.