Carmenta söker Mjukvaruutvecklare som räddar liv!

Carmenta är ett växande mjukvaruföretag som utvecklar geografisk informationsteknik för verksamhetskritiska system i en internationell miljö. Våra produkter och lösningar används till exempel i avancerade ledningssystem för försvar och blåljusmyndigheter samt i offentliga webbportaler där det ställs stora krav på prestanda och pålitlighet. Vi är ett 90-tal anställda på Carmenta med kontor i Göteborg (HQ), Stockholm, Frankrike, Tyskland och Spanien.

Vi söker medarbetare till vår utvecklingsavdelning inom Public Safety med placering i Göteborg.
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknologiska lösningar i framkant som räddar liv. I över 30 år har vi utvecklat den teknik som driver företaget framåt. Förutom en roll som ger dig ett stort inflytande på din dagliga verksamhet kommer du att få arbeta i ett företag fullt med framåtanda, energi och hög kompetens. Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara en viktig kugge i ett av våra agila utvecklarteam som tar fram och underhåller mjukvara till samhällskritiska system inom 112-hantering, såsom vår prisbelönta produkt CoordCom. Inom avdelningen finns både utvecklare och testare som tillsammans ser till att vi levererar mjukvara av högsta kvalité i rätt tid. Vi erbjuder en intressant, kul och lärorik miljö där fingertoppskänsla och noggrannhet är avgörande för framgång.

Vår kundbas består av välkända SOS Alarm och Sjöfartsverket, samt ett flertal kunder runt om i världen. Rollen kan innebära resor i mindre omfattning, men det är upp till dig vad du känner att du vill göra.

Din profil
Du är på väg att ta eller har en universitets-/högskoleexamen inom mjukvaruutveckling och har ett brinnande intresse inom området tillsammans med en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt! Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska. Rollen innebär resor i mindre omfattning till kunder och egna kontor i Sverige och andra länder. Följande egenskaper är meriterande, men absolut inte avgörande:

  • Erfarenhet av Windows-miljö (Visual Studio, C#/.NET)
  • Agil utveckling
  • SQL (Sql Server)
  • UI/UX erfarenhet och intresse
  • Micro services
  • Cloud baserade tekniker

Vi ser helst sökande som är nyutexaminerade eller har något års arbetslivserfarenhet, men vi kommer se över alla ansökningar som inkommer.

Intresserad?
Skicka din ansökan med CV till employment@carmenta.com. Ansök snarast då urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!