Certezza söker Penetrationstestare

Har du ett brinnande intresse för penetrationstester, tar informationssäkerhet på allvar och kan jobba i olika system? Då har vi jobbet för Dig!

Om Certezza
Certezza är ett oberoende informations- och IT-säkerhetsföretag som levererar avancerade tjänster och produkter inom hela informationssäkerhetsområdet. Idag är vi flitigt engagerade som strategiska rådgivare i olika sammanhang. Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nya kollegor inom våra kompetensområden.

I din roll som Penetrationstestare
Vi söker penetrationstestare som tar informationssäkerhet på allvar och som har förmåga att jobba med penetrationstester i olika system och för olika kunder.

I rollen ingår att hålla god kundkontakt, förberedelser, genomförande, analys och efterarbete i form av rapportskrivning, rekommendationer och återkoppling till kund.

För att du ska kunna fokusera på dina kunder har vi en säljavdelning som säkerställer att det finns uppdrag att tillgodose.

Kvalifikationer som Penetrationstestare
Vi söker dig med några års erfarenhet av penetrationstester och som är riktigt intresserad av frågor kring teknisk informationssäkerhet. Du har mycket goda kunskaper inom Nätverk, Unix, Windows och webb-teknologi. Du kan även förklara begrepp som OWASP, DNSSEC etc. Både tekniskt samt på en övergripande nivå exempelvis för en ledningsgrupp.

Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom några av områdena nedan:
* Kodgranskning med avseende på säkerhet
* Incidenthantering
* IT-Forensik
* Ett eller flera programmeringsspråk och/eller scriptspråk.
* Erfarenhet av utveckling/testning på Android och iOS platform
* Utvecklingsmetodiker
* Databaser
* Reverse-engineering
* Malware-analys
* Exploit-utveckling
* Social engineering tester
* Krypteringsalgoritmer
* SCADA-miljöer
* Moln-säkerhet
* Branchspecifika regelverk, exempelvis PCI-DSS.
* Universitetsstudier, gärna inom IT eller möjligtvis psykologi.

Du får även gärna ha certifieringar inom området exempelvis GPEN, GXPN, GWAPT, OSCP eller OSCE.

Som person är du kreativ, analytisk, strukturerad och har en vilja att ständigt vilja lära dig nya saker. Eftersom du kommer att vara i regelbunden kontakt med kunder och kollegor, är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

På Certezza erbjuder vi
På Certezza kan vi stolt säga att alla medarbetare spelar en viktig roll när det gäller att göra Certezza till ett välmående och framgångsrikt företag. Det som gör oss unik är vår familjära anda som skapar en genuin gemenskap och som gör att vi har roligt på jobbet. Här kan du läsa hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på Certezza.

För att Certezza ska ligga i framkant måste våra medarbetare ständigt kompetensutvecklas. Varje år lägger medarbetarna upp en individuell utbildningsplan tillsammans med konsultchefen, Niclas Appelgren, som stöttar dig i ditt arbete för att du ska trivas och kunna fokusera på dina uppdrag. Då vi är ett erkänt företag inom informationssäkerhetsbranschen jobbar vi ofta med intressanta uppdrag.

Vidare erbjuder vi
– Karriärs och – utbildningsmöjligheter
– Intressanta uppdrag
– Generösa förmåner
– Anställning på ett erkänt informations- och IT-säkerhetsbolag
– Kontor i city med goda förbindelser

Start: omgående/enligt överenskommelse
Lönesättning: fast grundlön
Tjänsten omfattar: heltidstjänst tillsvidare
Placeringsort: Kornhamnstorg, Gamla stan

För att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna kvinnliga sökande samt sökande med olika etnisk bakgrund. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Pardis Aenehband, rekryteringsansvarig, på pardis@certezza.net eller 0738- 52 99 29.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval.