Certezza söker Säkerhetsexperter med inriktning krypto

Tycker du om att grotta ner dig slumptal, signalskydd och nyckelceremonier? Är du i grunden en IT-säkerhetsexperter och har erfarenhet av krypto? I så fall ska du läsa vidare!

Om Certezza
Certezza är ett oberoende informations- och IT-säkerhetsföretag som levererar avancerade tjänster och produkter inom hela informationssäkerhetsområdet. Idag är vi flitigt engagerade som strategiska rådgivare i olika sammanhang. Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nya kollegor inom våra kompetensområden.

I din roll som IT-säkerhetskonsult
Vi söker någon som tycker det är intressant med slumptal, signalskydd och nyckelceremonier. Du kommer att tillhöra PKI och kommer bland annat ha som uppgift att kravställa samt genomföra granskningar och verifiering av kryptosystem och IT-säkerhetskomponenter. Du är även duktig på att ta fram vägledningar och ligger alltid i framkant inom ditt område då du är nytänkande.

Vi tror att du i grunden är en IT-säkerhetsexperter och har erfarenhet av PKI, penetrationstest samt IT-infrastruktur. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet inom några av områdena nedan:
• Kryptografi
• PKI
• HSM
• Autentisering
• Säkerhetsanalyser
• Säkerhetsarkitekturer
• Design, planering, utvärdering och kvalitetsgranskning av arkitektur och IT-tjänster
• API-skydd
• Ledningssystem för informationssäkerhet
• Nätverk och kommunikation
• Smarta kort
• Certifikat
• Federationer

Som person är du en lagspelare som kan se kundens verkliga behov och anpassa budskapet utifrån kundens förståelse då ditt sätt att förmedla budskap är pedagogiskt och kommunikativt. I ditt sätt att agera är du en naturlig ledare och kan med självförtroende hjälpa kunden att driva uppdragen framåt.

Du är även metodisk, analytisk och duktig på att dokumentera. Din nyfikenhet gör att du tar till dig ny teknik spontant med din djupa tekniska kompetens.

Svenskt medborgarskap och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav då många av kunderna är säkerhetsklassade.

På Certezza erbjuder vi
På Certezza kan vi stolt säga att alla medarbetare spelar en viktig roll när det gäller att göra Certezza till ett välmående och framgångsrikt företag. Det som gör oss unik är vår familjära anda som skapar en genuin gemenskap och som gör att vi har roligt på jobbet. Här kan du läsa hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på Certezza.

För att Certezza ska ligga i framkant måste våra medarbetare ständigt kompetensutvecklas. Varje år lägger medarbetarna upp en individuell utbildningsplan tillsammans med konsultchefen, Niclas Appelgren, som stöttar dig i ditt arbete för att du ska trivas och kunna fokusera på dina uppdrag. Då vi är ett erkänt företag inom informationssäkerhetsbranschen jobbar vi ofta med intressanta uppdrag.

Vidare erbjuder vi
– Karriärs och – utbildningsmöjligheter
– Intressanta uppdrag
– Generösa förmåner
– Anställning på ett erkänt informations- och IT-säkerhetsbolag
– Kontor i city med goda förbindelser

Start: omgående/enligt överenskommelse
Lönesättning: fast grundlön
Tjänsten omfattar: heltidstjänst tillsvidare
Placeringsort: Kornhamnstorg, Gamla stan

För att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna kvinnliga sökande samt sökande med olika etnisk bakgrund. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Pardis Aenehband, rekryteringsansvarig, på pardis@certezza.net eller 0738- 52 99 29.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval.