Certezza söker Säkerhetskonsult med inriktning Public Key Infrastructure (PKI)

Tycker du att det är roligt att jobba med installationer av Windows-PKI och säkra e-legitimationer? Är design och implementation av ny PKI miljö samt tvåfaktorsautentisering något du finner intressant? I så fall ska du läsa vidare!

Om Certezza
Certezza är ett oberoende informations- och IT-säkerhetsföretag som levererar avancerade tjänster och produkter inom hela informationssäkerhetsområdet. Idag är vi flitigt engagerade som strategiska rådgivare i olika sammanhang. Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nya kollegor inom våra kompetensområden.

I din roll som PKI-konsult
På Certezza hjälper vi organisationer med allt från enklare installationer av Windows-PKI till helhetslösningar för säkra e-legitimationer. Våra konsulter har en lång och gedigen erfarenhet inom området och har jobbat med flera av Sveriges största och mest tillförlitliga PKI:er.

Vi växer och behöver konsulter som kan arbeta med bland annat design och implementation av ny PKI miljö samt tvåfaktorsautentisering. Beroende på uppdrag kan du även få arbeta med att hjälpa kunder att ta fram rutiner för att på ett säkert sätt hantera nycklar för PCI-data i molnet.

I ditt arbete ska du även kunna agera som expert och rådgivare i projektet med bland annat policyarbete och praktisk implementation.

Kvalifikationer som PKI-konsult
Vi tror att du har erfarenhet från identifieringsmetoder och smarta kort samt ett stort intresse för säkerhet. Som PKI-konsult har du en förståelse för vilken lösning som passar kunden bäst och kan med din kompetens förklara värdet av det för kunden.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom några av områdena nedan:
• PKI och HSM-området
• Smarta kort
• Certifikat
• Federationer
• Regelverk och policys kring PKI
• Virtualisering
• Brandväggar (Fortinet, Palo Alto, Cisco, Microsoft Forefront TMG)
• Infrastruktur (HP, Cisco, Unifi )
• MDM-lösningar (Airwatch, mm)

Som person är du positiv, noggrann och nyfiken. Du arbetar på ett sätt som är metodisk, strukturerat och är duktig på att dokumentera. Vidare tar du till dig ny teknik spontant då du har en djup teknisk kompetens.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav.

På Certezza erbjuder vi
På Certezza kan vi stolt säga att alla medarbetare spelar en viktig roll när det gäller att göra Certezza till ett välmående och framgångsrikt företag. Det som gör oss unik är vår familjära anda som skapar en genuin gemenskap och som gör att vi har roligt på jobbet. Här kan du läsa hur våra medarbetare tycker att det är att jobba på Certezza.

För att Certezza ska ligga i framkant måste våra medarbetare ständigt kompetensutvecklas. Varje år lägger medarbetarna upp en individuell utbildningsplan tillsammans med konsultchefen, Niclas Appelgren, som stöttar dig i ditt arbete för att du ska trivas och kunna fokusera på dina uppdrag. Då vi är ett erkänt företag inom informationssäkerhetsbranschen jobbar vi ofta med intressanta uppdrag.

Vidare erbjuder vi
– Karriärs och – utbildningsmöjligheter
– Intressanta uppdrag
– Generösa förmåner
– Anställning på ett erkänt informations- och IT-säkerhetsbolag
– Kontor i city med goda förbindelser

Start: omgående/enligt överenskommelse
Lönesättning: fast grundlön
Tjänsten omfattar: heltidstjänst tillsvidare
Placeringsort: Kornhamnstorg, Gamla stan

För att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna kvinnliga sökande samt sökande med olika etnisk bakgrund. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Pardis Aenehband, HR/rekryteringsansvarig, på pardis@certezza.net eller 0738- 52 99 29.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi gör ett löpande urval.