Clavister söker Key Account Manager – Large Accounts

Vill du vara med på vår resa och hjälpa oss att skapa affärer genom att bygga långvariga relationer med våra distributörer, återförsäljare och större slutkunder? Vi stärker nu vår närvaro på marknaden för IT-säkerhet och autentisering och söker efter en driven Key Account Manager till vårt Nordiska säljteam.

Som Key Account Manager – Large Accounts, driver du försäljning av Clavisters produkt och lösningsportfölj genom relationsbyggande aktiviteter med större kunder och systemintegratörer. Du blir en strategiskt viktig kollega i vårt Nordiska säljteams tillväxt.

Primära arbetsuppgifter

 • Proaktivt identifiera, kvalificera samt driva affärer genom säljprocessen, från initial kontakt till stängd affär.
 • Använda ditt redan etablerade nätverk hos större Nordiska företag för att bygga nya affärer.
 • Skapa intresse och försäljning av Clavisters produkter och tjänster genom att genomföra kundevents.
 • Nå uppsatta individuella försäljningsmål samt leverera forecast.
 • Bidra till att det Nordiska säljteamet överträffar uppsatta mål på försäljning och kundnöjdhet.

Utbildning och erfarenhet

 • Relevant universitetsutbildning är meriterande.
 • Erfarenhet att självständigt driva affärer från initial kontakt till stängd affär.
 • Minst 10 års erfarenhet av IT försäljning mot större företag, helst inom nätverkssäkerhet.
 • Etablerat nätverk hos större privata och publika företag.
 • Tidigare erfarenhet i en säljroll hos en större systemintegratör är ett plus.
 • Utmärkt förmåga att presentera och interagera med beslutsfattare på C-nivå.
 • Utmärkt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på Svenska och Engelska.
 • Erfarenhet att arbeta strukturerat i CRM system.
 • B-körkort

 

Tjänsteort? Vi ser helst att du bor i Stockholmsregionen.

Vem är du? Du har solid erfarenhet, minst 10 år, av försäljning till större kunder och återförsäljare, du har även intresse för nätverkssäkerhet och besitter förmågan att effektivt och trevligt kommunicera med kunder. Som person är du lösningsorienterad, en självgående self-starter och är utåtriktad med god organisations- och planeringsförmåga. Du har en bevisad förmåga att leverera mot uppsatta mål och budget. Eftersom vi vänder oss till kunder i Sverige är det nödvändigt att du behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Vilka är vi? På Clavister lever vi efter våra värderingar. Därför beskriver vi i vår vision & mission vad vi strävar efter; både för våra kunder och anställda.

Vår Vision är en kommunicerande värld som bygger på förtroende och säkerhet. Vårt uppdrag är att leverera god kontinuitet genom cybersäkerhetslösningar för kunder som vill kommunicera och skydda affärskänslig information och sitt rykte. Vi erbjuder globala utmaningar, möjligheter och ett team av kollegor som drivs av samarbete och känslan av att ingenting är omöjligt!

Våra medarbetare gör företaget och är viktiga för vår långsiktiga framgång, därför ser vi deras hälsa, utveckling och välbefinnande som vår högsta prioritet. Clavister tror på en arbetsplats som är präglad av mångfald, alla kvalificerade sökande kommer att beaktas utan hänsyn till bakgrund, ålder, religion, kön, sexuell läggning, könsidentitet och funktionshinder.

Denna tjänst rapporterar till försäljningschef för Nordiska marknaden. För ytterligare information gällande tjänsten eller Clavister, vänligen kontakta vårt People & Culture team på people.culture@clavister.com. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.