Combitech söker ILS-manager/Engineer

Enheten Safety & ILS på Combitech består idag av ca. 40 personer som har gedigen erfarenhet av arbete med ILS/RAMS samt flyg- och systemsäkerhetsarbete inom flera olika branscher, som exempelvis järnväg, försvar och industri.

Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor inom Combitech samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi arbetar med allt från ubåtar till JAS 39 Gripen och Tåg! Nu söker vi fler medarbetare till vårt team i Stockholm, är det dig vi söker?

DIN ROLL SOM ILS MANAGER/ ENGINEER
De övergripande arbetsuppgifterna består av ILS/LSA-management (projektledning), drift- och underhållsanalyser på komplexa system, främst inom försvarsindustri, designpåverkande ILS samt modellering och dimensionering av supportlösningar. I denna roll får du bidra till en ökad tillgänglighet och effektivitet, underhållsmässighet och reducerad Life Cycle Cost hos ett system eller en produkt.

Detta uppnås genom systematisk analys, exempelvis via feleffekts- och driftsäkerhetsanalys, vars resultat påverkar beslut rörande utformning av produktens design, underhåll och resursförsörjning. Täta samarbeten med systemsäkerhet och dokumentation är en viktig del av vardagen och ofta förekommer gränsöverskridande samarbeten.

Din roll blir att leda och genomföra drift- och underhållsanalyser i nära samarbete med utvecklingsorganisationerna. Sysslorna kan bestå av LSA, predikteringar och reservdelsdimensioneringar men hela ILS-området ligger öppet för framtida utmaningar.

Vi tillämpar vedertagna standarder, väl beprövade analysmetoder och har tillgång till de flesta etablerade stödsystem/verktyg som används i branschen.

Resor i tjänsten förekommer.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Du som söker är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde, industriell systemekonomi eller motsvarande. Har du hunnit arbeta några år,har erfarenhet av branschen och kanske också av att driva projekt, är det klart meriterande, men vi vill även höra från dig som är nyexad! Ett djupt intresse för teknik är en förutsättning för att trivas i tjänsten.

Vi söker dig som är drivande, utåtriktad och ansvarstagande eftersom du kommer arbeta i nära samarbete med kund. Du har en positiv grundsyn, har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera både i tal och skrift, på såväl svenska som engelska (vi vill ha din ansökan på svenska).

Har du kännedom om eller erfarenhet av MIL-STD-1388, ASD-S3000L, DEF STAN 00-60(0), SS-EN 50126, OPUS10, LSAR, Windchill (Relex) samt erfarenhet av underhållsberedning, ILS planering, LORA, FMECA, driftsäkerhet, reservdelsoptimering, Life Cycle Management, FRACAS, RBD mm är det klart meriterande.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?