Condesign söker ILS-ingenjörer

Vi hjälper våra kunder att få en konkurrenskraftig position på sina marknader. Med vår kunskap och förmåga till helhetssyn blir det lättare för industriföretag att utveckla komplexa produkter och att kommunicera rätt budskap till rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Condesignkoncernen består av moderbolaget Condesign AB och fyra dotterbolag som levererar tjänster inom tre integrerade kompetensområden: Engineering, ILS/LSA, Teknikinformation & marknadskommunikation och Systemlösningar. Condesign grundades 1984 i Göteborg och har idag kontor på sex orter i södra Sverige.

ILS-ingenjör

Som konsult hos Condesign får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden

Din roll som ILS-ingenjör
Som ILS-ingenjör hos oss kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och riktigt bra kollegor. Du arbetar i projekt av varierande teknisk och kommersiell komplexitet, oftast i uppdrag i nära samarbete med våra kunder, antingen på plats hos kund eller från vårt kontor.

Vi söker dig som ser en utmaning i att arbeta med ILS-frågor hos både våra civila kunder och inom försvarsindustrin. Du har ett intresse för teknik och uppskattar att arbeta både i större leveransprojekt och i mindre uppdrag. Det kräver därför en god analytisk förmåga och en stor portion av personligt ansvar. Du kan hantera stora mängder information på ett strukturerat sätt och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Karlskoga, Karlstad eller Kista.

Vi letar efter personer som är positiva, flexibla, nyfikna och öppna för att ta till sig ny kunskap. Har du ett starkt driv för att få arbetet att gå framåt? Har du lätt för att kommunicera och skapa goda relationer till din omgivning? Då är du rätt person för oss.

Vi söker dig som har arbetat som ILS-ingenjör tidigare och som nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Du har en relevant utbildning som civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Vi ser att du har god kännedom om ILS och dess närliggande områden.

Då gott samarbete med andra discipliner krävs för att kunna utföra arbetet är du även kommunikativ och har lätt för att skapa relationer med andra i din omgivning. För oss är det också självklart att du aktivt medverkar i såväl affärer som verksamhet.

Varaktighet, arbetstid
Heltid / Tillsvidare
Ansökan önskas senast 20180331
Kontakta: Lennart Andreasson 0708 422392
lennart.andreasson@condesign.se