Driven ledare till Combitech i Östergötland!

Är du en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med god förmåga att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare? Besitter du förmågan att rekrytera och leda såväl erfarna som nyanställda konsulter? Brinner du för att utveckla dina medarbetare och dina affärsrelationer? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna erbjuda våra kunder och partners hållbara och säkra lösningar för ett framtida digitaliserat samhälle? Har du erfarenhet av och förståelse för system-, och mjukvaruutveckling och vill ta en ledande roll i att stötta våra kunder och partners i de utmaningar som framtiden medför? Om du vill vara med på resan kan du vara just den vi söker!

Din roll som Resultatenhetschef

Det går bra för Combitech och som ett led i att stärka vår framåtriktade satsning och fokusering söker nu Combitechs affärsområde Flygindustri en chef och ledare till verksamheten i Östergötland.

Våra kunder finns idag främst inom flyg, försvar, industri och telekom och du kommer tillsammans med övriga inom affärsområdets ledningsgrupp att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av affärsområdets verksamhet. Detta kan exempelvis innefatta strategiskt arbete, affärsansvar, beläggningsansvar, rekrytering, sälj, samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners.

Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Vad kan du tillföra?

Sedan tidigare har du erfarenhet från konsultbranschen och trivs i rollen som ledare. Du är van att arbeta målinriktat och ”drivs och trivs” i en resultatorienterad verksamhet. Du har ett brett nätverk inom ditt område och motiveras av att utveckla det vidare hos Combitech. Önskvärt är domänkunskap samt erfarenhet av agila arbetssätt. Den kunskap och erfarenhet du har med dig kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur.

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara anställd på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?