Framtidens BI, Data Insights och Advanced Analytics

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll inom Combitech

Vi söker nya konsulter med både hjärta och hjärna till vårt team inom Framtidens BI, Data Insights och Advanced Analytics där vårt mål är att vara en av de främsta! Vi bygger nu upp lokala team på flera orter, team som samarbetar och framförallt erbjuder kunderna teamåtaganden, men även möter efterfrågan av specifika insatser.

Ingen ort kan ha landets bästa expertis inom alla områden så vi bygger upp expertteam på de orter där det finns resurser och extra glöd för att klara denna uppgift. Dessa expertteam supportar sedan hela Combitech. Alla större orter kommer sannolikt att ha något expertteam, men det får framtiden utvisa. Vi bygger upp teamen runt dig som börjar hos oss. Om du brinner för en speciell expertis så försöker vi bygga upp ett expertteam runt dig inom detta område. Om du istället vill jobba med leveranser åt lokala kunder så är det också välkommet i ett resursteam.

Vi vill ta tillvara på dina unika förmågor och få dig att utvecklas i den riktning som du själv vill. Lämna in en ansökan så ser vi om vi kan hitta något som passar just dig på just din ort.

Tjänsten är aktuell i Malmö, Växjö, Göteborg, Jönköping, Linköping, Norrköping och Stockholm

Vad kan du tillföra?

Du kan hjälpa oss att bygga framtidens BI, Data Insights och Advanced Analytics!

Vill du vara med att bygga framtidens BI, då är Combitech en bra plats att utvecklas på. Combitech är starkt inom spjutspetsteknik, Cyber Security och Digitalisering. Vi tillhör SAAB Group och jobbar där med spjutspetsteknik kopplat till ubåtar, flygplan, försvar m.m. Vi jobbar även med heta områden som autonoma fordon och avancerade IoT-lösningar. Det mesta som har med avancerad teknik att göra finns hos oss. Combitech är företaget fyllt av möjligheter och vi jobbar på att leva som vi lär och använda BI, Data Insights och Advanced Analytics även för vår interna styrning och inte bara hos våra kunder.

Dina personliga egenskaper såsom nyfikenhet, affärsmannaskap och förändringsvilja är viktigare än detaljkunskap om någon speciell statistisk metod eller teknik. Det är alltså viktigare att tänka verksamhetsnytta än att behärska en specifik teknik. Det som du eventuellt saknar hjälper vi dig att utveckla och dina unika egenskaper hjälper vi dig att dra nytta av. Akademisk utbildning samt något års erfarenhet eller utbildning inom BI, Data Insights, Advanced Analytics eller avancerad matematik är dock ett grundkrav för att kunna komma igång snabbt.

Som person är du en nyfiken, självgående och kreativ problemlösare som blir inspirerad av att möta nya utmaningar. Du har ett högt driv samt en relationsskapande personlighet, och du motiveras av att arbeta i team med andra. Din kompetensutveckling är en kärnfråga för oss och du har en stor drivkraft gällande att fortsätta utvecklas. Du håller dig uppdaterad och är öppen för nya tekniker samt tar ansvar för lösningarnas kvalitet, design och användarvänlighet.

Du är noggrann och strukturerad samt har en förståelse för hur avancerade system fungerar. Du kan anta ett helhetsperspektiv, men har även förmåga att förstå detaljer. Viktigt är att du har förmåga att estimera arbetsbörda och kan kommunicera eventuella problem i tid.

Vill du veta mer?
Malmö: Stefan Strand, 010 – 2166980
Växjö: Henrik Sjövall, 0470 – 42128
Göteborg: Per Salander, 073 – 4180810
Jönköping: Susanne Lieberg, 036-194769
Linköping / Norrköping: Anders Berndtsson, 010-2168744
Stockholm: Anneli Johansson 010-2153785

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?