Glenair söker Teknisk innesäljare

Glenair expanderar på den nordiska marknaden och söker nu en Teknisk innesäljare.

Trivs du i ett arbete med fokus på service och nöjda kunder? Som teknisk innesäljare hos Glenair bemöter du dagligen våra kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Vill du ha ett arbete där du får dra nytta av ditt tekniska intresse och driv att hitta lösningar? Hos oss förbättrar du våra kunders applikationer genom teknisk rådgivning och försäljning av produkter inom förbindningsteknik och våra värdeskapande tjänster. Tycker du att ovan stämmer in på dig, kan du vara vår nästa Tekniska innesäljare i Solna!

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete hos en världsledande leverantör av förbindningsteknik till krävande miljöer.

Huvudarbetsuppgifter
Utifrån kundens behov och din kunskap inom branschen arbetar du med rådgivning av Glenair’s produkter och tjänster över telefon och dator. I din roll kommer du att rekommendera lösningar, arbeta självständigt, såväl samarbeta med kollegor kring sådant som kundaktiviteter, offerter, samt nya kunders potential och behov av produkter. Samt att hjälpa vårt innesälj team med SOP aktiviteter.

Profil
Förutom att du har ett brinnande intresse för problemlösning och försäljning ser vi att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med många kontakter. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom ett engagerat, kreativt och lösningsorienterat bemötande. Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer och återkommande köpande kunder. Utmaningar tar du till dig som en möjlighet till att utvecklas i din roll. För att lyckas som teknisk säljare hos oss behöver du trivas med ett strukturerat arbetssätt och att dagligen arbeta med digitala kommunikationsmedel.
Ett stort plus är om du har erfarenheter från produktion eller design av Mil komponenter eller kablage.

Kontakt och ansökan
Låter detta som du? Vi arbetar med löpande urval och intervjuarbete, därför önskar vi din ansökan snarast till Mats Nielsen, tfn 070-830 55 80
E-postadress: mats@glenair.se

Glenair är ett av världens ledande företag specialiserat på förbindningsteknik. Våra kunder finns bl.a. inom flyg, rymd, försvar, transport, sjöfart, energi samt andra industrier med tuffa krav. Glenair Nordic AB ingår i den amerikanska koncernen Glenair Inc och sysselsätter totalt ca 3500 personer och omsätter ca 5 miljarder SEK. Vi är 16 personer på den nordiska marknaden och sitter i moderna kontorslokaler i Solna/Frösunda. Läs mer på www.glenair.se