Knowit söker Konsult inom AI, Data Management och Avancerad Analys

Vill du bidra med insikter om digitalisering? Har du erfarenhet inom AI, Data Management, Avancerad Analys & Machine Learning? Vi letar efter dig som vill vara med och bygga upp Knowit Decisions spännande verksamhet i Malmöregionen.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi efter dig som vill ta en roll som kreativ konsult hos Knowit Decision i Malmö. Du vet, precis som vi, att digitala insikter ligger mer i tiden än någonsin och numera är det ett måste att vara både datadriven och analytisk. Hos Knowit Decision får du möjlighet att ta fram nya affärsmodeller med data-driven optimering med höga krav på enkla, smarta och tillgängliga analyslösningar.

Att arbeta hos oss innebär att driva innovation med avancerad analys och bearbetning av komplexa datakällor. Ditt arbetssätt genomsyras av affärsmässigt tänkande och du finner genuin glädje i att utvärdera samt bygga nya tekniska lösningar.

Bakgrund
Din bakgrund kan variera, men för att trivas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet och en kombination inom några av följande områden:

  • Data Management, Business Intelligence, Big Data, Datalager och ETL/ELT gärna med hjälp av Microsoftteknik.
  • AI & Avancerad analys, statistik och datadriven affärsanalys, utveckling av statistiska modeller i R eller Python, utveckling av Machine Learning-modeller
  • Självbetjänad Business Intelligence som Tableau, Qlik, PowerBI
  • Molnplattformar AWS, Azure, Google Cloud

Knowit
Att arbeta hos Knowit Decision innebär att arbeta på ett lättrörligt, snabbfotat och agilt bolag som ligger i teknisk framkant. Du välkomnas av en prestigelös och öppen arbetsplats där vi delar med oss av våra kunskaper och hjälper varandra. Du erbjuds ett omväxlande, roligt och tryggt jobb där vi strävar efter balans i livet – både på och utanför arbetet.

Här får du arbeta hos stora, välkända kunder inom bland annat fordon, försäkring, offentlig sektor, detaljhandel och industri. Vi utlovar utvecklande och varierande projekt där vi gör allt från att bygga eller förvalta system till att utveckla avancerade analyser och datavisualiseringar.

Låter det här intressant? Vi rekryterar löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag

Om du har några frågor, kontakta Henrik Bodin, +46 70 385 22 99 eller henrik.bodin@knowit.se