Kongsberg Maritime söker Operativ inköpare

Vi på Kongsberg Maritime i Kristinehamn söker nu en Operativ Inköpare till vår organisation Supply Chain. I rollen arbetar du med materialförsörjning till våra projekt inom nyförsäljning och upgrading samt till våra reservdelar. Vi söker dig som lockas av inköpsarbete och har en bakgrund inom området.

Som Operativ Inköpare blir du tilldelad ett antal leverantörer som du ansvarar och är kontaktperson för. Ditt huvudsakliga arbete består av att ta in offerter, säkerställa att våra inköpspriser ligger inom projektbudgeten, placera inköpsorder och leveransbevaka. I din roll ingår även att hantera uppkomna frågor gällande leveranserna, i syfte att säkerställa leverans i rätt tid och till rätt pris. Fakturahantering förekommer också i tjänsten.

Teamet inom det operativa inköpet sitter tillsammans och avlastar samt stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du har förutom dina kollegor i teamet ett nära samarbete med övriga inom Supply Chain, montage, kontrakt/projektledning och reservdelssäljare. I din roll som Operativ Inköpare är det viktigt att du bidrar till att bygga goda relationer både internt med kollegor inom företaget samt externt med våra leverantörer.

Vi söker dig!
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning med inriktning mot logistik samt erfarenhet av verkstadsindustrin, logistik och inköpsarbete. Vi ser det även som positivt om du tidigare har arbetat i affärssystem.

Som person bör du vara duktig på att hantera många frågor parallellt samt bibehålla en god struktur och efterfölja företagets inköpsprocesser. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera både muntligt samt skriftligt på engelska. Du bör drivas av att lösa uppkomna problem på ett resultatinriktat sätt och har en egen initiativförmåga som driver arbetet framåt.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök därför tjänsten snarast, men senast 2020-02-07. Vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående, urval och intervjuer kan därför påbörjas under ansökningstiden.

I denna rekrytering arbetar vi med tester, vilket kan komma att skickas till dig om du går vidare i processen.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Linda Stensson, Supply Chain Manager
Tel: +4670-999 58 07
Email: linda.stensson@km.kongsberg.com

Julia Palmqvist, HR Specialist
Tel: +4672-392 23 14
Email: julia.palmqvist@km.kongsberg.com