Kvalitetsingenjör till Rolls-Royce AB

Brinner du för kvalitetsfrågor, processutveckling och utredningsarbete? Lockas du av att få påverka och forma din egen roll? Är du akademiker med några års erfarenhet av kvalitetsarbete? Har du en drivande sida och tycker om att ta eget ansvar? Gillar du problemlösning, planering och har en naturlig fallenhet för samarbete? Nu har du chansen!

Rolls-Royce AB expanderar och behöver nu rekrytera en kollega till kvalitetsavdelningen.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Kvalitetsingenjör här hos oss så kommer du att ansvara för och vara den drivande kraften inom processutveckling och utredningsarbete för siten i Kristinehamn. Under din arbetsdag får du bland annat arbeta med avvikelsehantering gällande interna processer och kunder. Vidare kommer du att hantera kvalitetsbristkostnader som berör eventuella avvikelser i processen. Din dag handlar mycket om att ta fram underlag och sammanställningar för att utveckla området och stötta kvalitetschef. Du får även genomföra internaudits för att säkerställa att processerna efterlevs. Andra exempel på arbetsuppgifter är grundorsaksanalyser och instruktionshantering. Samarbete sker dagligen med andra roller på alla företagets avdelningar. Här får du vara behjälplig med utbildning och stöttning i grundorsaksanalyser samt vägleda i de olika kvalitetsprocesserna som vi är ålagda att följa vid utredningsarbete i olika ärenden. Du får även förmånen att vara involverad i vårt förbättringsarbete. Resor kan förekomma i tjänsten, främst till övriga siter inom Rolls-Royce. Rapportering sker till kvalitetschef som också är placerad i Kristinehamn.

Vem trivs här?
Har du en stark vilja att få påverka och få sätta din egen prägel på din vardag? Tycker du om att utveckla processer och rutiner? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller förvärvat likvärdiga kunskaper via yrkeslivet. Du har praktisk erfarenhet av kvalitetsarbete som exempelvis kvalitetsingenjör, arbete med kvalitetssystem, Quality Assurance, klassningsföretag, eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av problemlösning med rotorsaksanalys. Har du Green Belt eller Black Belt utbildning är det också ett plus. Eftersom vi arbetar både nationellt och internationellt kommer dina mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, väl till pass. Självklart har du mycket god datavana och har arbetat i affärssystem.

Är du en doer som är duktig på att utföra och brinner för uppgiften? Tilltalas du av att få arbeta i ett ingenjörsföretag som är i teknisk framkant? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vad erbjuder vi?
Att arbeta med marina produkter för en global marknad. Ett stort ingenjörsteam med världsledande tekniska experter på området marinteknik & hydrodynamik. Vi är ett modernt företag med gamla anor och sunda värderingar.
Sök redan idag!
Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök snarast då urval sker löpande, dock senast 25 februari 2018. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen!

Rolls-Royce i Kristinehamn har funnits i över 150 år och 1937 började vi tillverka ställbara propellrar under namnet KAMEWA. Verksamheten i Kristinehamn omfattar säljstöd, utveckling, forskning och konstruktion av ställbara och fasta akterpropellrar, vattenjetsystem, podsystem, manöversystem till våra produkter samt en omfattande serviceverksamhet.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Marianne Pettersson, 054-771 85 44.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport, 08-598 980 10.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Dessa är viktiga att genomföra för att komma vidare i processen.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Badenoch & Clark, grundat 1978, finns representerat i 12 länder och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till privat som offentlig sektor. Badenoch & Clark är en del av Adecco Group, ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.