Materielkunnig projektledare till försvarsindustrin

Vem är du?

Du har tjänstgöringsbakgrund från svenska Försvarsmakten som soldat, sjöman eller officer. Du har god kännedom om Försvarsmaktens organisation, materiel och materielens användande. Du är en social, utåtriktad och entreprenöriell individ som har god förmåga att hålla flera bollar i luften samt att snabbt omfallsplanera utan att tumma på kvalitet eller noggrannhet. Du är lyhörd och strukturerad och du lägger stor vikt vid noggrannhet i ditt arbete. Du är genuint intresserad av Försvarsmakten och Försvarsmaktens materiel. Du har en hög receptivitet och har lätt för att lära dig nya saker samt att du har lätt att se och förstå flöden och processer. Du har god förmåga att tempoväxla och är kreativ i din problemlösning. Du är engagerad, prestigelös, har ett väl utvecklat ledarskap, tydliga drivkrafter och är mycket samverkansstark.

Vad är uppgiften?

Du kommer att utgöra rollen som projektledare eller ingenjör. Du kommer att leda projekt inom ramen för försvars- och säkerhetsmateriel gentemot svenska samt andra nationers myndigheter. Du kan även komma att arbeta mot delar av den civila marknaden.

Uppdragsgivaren
Svensk Konstruktionstjänst AB

Sedan starten 1971 har vi varit en ingenjörsbyrå med inriktning mot mekanik och produktutveckling, som efter drygt 3000 utvecklingsprojekt samlat på oss kunskap och skapat egna unika verktyg, metoder och processer. Vår expertis är framför allt inom tre områden, produktutveckling, automation och försvar & säkerhet.

Krav
•Genomförd svensk värnplikt/GMU med goda vitsord
•B-körkort
•Obehindrad i MS Office

Meriterande
•Erfarenhet av ILS
•Erfarenhet av upphandling och dokumentation
•Erfarenhet av teknisk specifikation
•Erfarenhet av systemsäkerhet

Läs mer på Military Works hemsida.