MilDef söker Lab Technician

MilDef develops rugged computers and electronics for the defense sector. We are a rapidly growing manufacturer operating in a global market. MilDef holds ISO certifications for Quality and Environment.

Har du erfarenhet av IT? Vill du jobba med produkter utvecklade och testade för extrema miljöer? Vi söker nu en person till ”Labbet” på MilDefs R&D-avdelning som vill jobba med spännande IT-utrustning såsom datorer, nätverksswitchar etc.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som Lab Technician på vår R&D-avdelning innebär ett omväxlande och fritt arbete med stort ansvar. Du ges möjlighet att hela tiden utvecklas i ditt arbete med våra spännande och högkvalitativa produkter.

I huvudsak kommer ditt arbete att vara knutet till utvecklingsprojekt där vi arbetar i små, tvärfunktionella projektgrupper där arbetet präglas av stor dynamik, korta ledtider och snabba beslut. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är test, felsökning och verifiering av IT-utrustning och system.
Montering av nya produkter, kundsupport samt förbättringsarbete är också en viktig del av arbetsuppgifterna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och med erfarenhet av datorer och nätverk och gärna elektronik. Du har bakgrund/utbildning inom elektronik, såsom IT-tekniker eller liknande. Vi ser att du är nyfiken, prestigelös och lösningsorienterad som person. Du trivs med att jobba tillsammans med andra, men kan även arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete.

Du är van att ha många uppdrag igång samtidigt. Arbetet är målfokuserat och/eller tidsbestämt vilket kräver en förmåga att strukturera ditt arbete och ibland jobba under tidspress. En av dina starka drivkrafter är viljan att utveckla och ständigt förbättra det egna arbetet.

Eftersom du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt så önskar vi att du har hög samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du kommunicerar obehindrat och naturligt på engelska, som är vårt koncernspråk.

På MilDef erbjuds du en tjänst i ett internationellt företag som växer och satsar på framtiden. Vi värderar vår personal högt, har en gedigen introduktion för nyanställda och är måna om din kompetensutveckling. Du blir en viktig del i ett positivt och innovativt team som fokuserar på kunderna och är extremt kvalitetsmedvetna.

Med anledning av verksamhetens art ställer vi krav på svenskt medborgarskap. Körkort är meriterande. Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg. Tillträde snarast möjligt. Vi strävar efter en balanserad ålders- och könsfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.
För ytterligare information hör av dig till Anders Almström.

Vi tillämpar ett löpande urval och emotser därför gärna din ansökan på www.mildef.com så snart som möjligt, dock senast 2019-04-30.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Contact
Anders Almström
anders.almstrom@mildef.com