MilDef söker Teknikinformatör

MilDef develops rugged computers and electronics for the defense sector. We are a rapidly growing manufacturer operating in a global market. MilDef holds ISO certifications for Quality and Environment.

Har du ett stort intresse för teknik, teknisk dokumentation och en god språklig känsla? Vi söker nu ytterligare en teknikinformatör till vår R&D-avdelning. MilDef tar fram ruggade IT-lösningar inom försvarsindustrin och utvecklar vår egen mekanik, elektronik och mjukvara.

Arbetsbeskrivning
Som teknikinformatör hos MilDef arbetar du på vår R&D-avdelning med teknisk dokumentation som hör till utvecklingsprojekten och till vår produktion. Arbetet innebär framförallt framtagning av monteringsinstruktioner och användarmanualer, men önskemål finns att förbättra övrig dokumentation inom projektgrupperna. Du kommer främst att arbeta i Oxygen (märkesspråket XML), med Adobes program och med Inventor. All dokumentation är på koncernspråket engelska. Det är ett omväxlande och fritt arbete med stort egenansvar.

Vi arbetar i små, tvärfunktionella projektgrupper där arbetet präglas av stor dynamik, korta ledtider och snabba beslut. Arbetet är tätt knutet till övriga projektmedlemmar och till produktionspersonal. Montering av nya produkter, underhåll av befintliga instruktioner, produktion av nya tekniska dokument, redigering av foton och arbete i CAD kommer vara dina dagliga arbetsuppgifter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och teknisk dokumentation. Vi ser att du är nyfiken, prestigelös och lösningsorienterad som person. Du trivs med att jobba tillsammans med andra, men kan även arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete.

Du är van att ha många uppdrag igång samtidigt. Arbetet är målfokuserat och/eller tidsbestämt vilket kräver en förmåga att strukturera ditt arbete och emellanåt jobba under tidspress. En av dina starka drivkrafter är viljan att utveckla och ständigt förbättra det egna arbetet. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt så önskar vi att du har hög samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. Du talar och skriver flytande engelska, som är vårt koncernspråk. Önskemål är att du har god kännedom om XML, kan Adobes program och att du känner till något CAD-program. Vi söker främst en junior medarbetare med ett par års erfarenhet som teknikinformatör.

På MilDef erbjuds du en tjänst i ett internationellt företag som växer och satsar på framtiden. Vi värderar vår personal högt, har en gedigen introduktion för nyanställda och är måna om din kompetensutveckling. Du blir en viktig del i ett positivt och innovativt team som fokuserar på kunderna och är extremt kvalitetsmedvetna.

Med anledning av verksamhetens art ställer vi krav på svenskt medborgarskap. Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg. Tillträde snarast möjligt. Vi strävar efter en balanserad ålders- och könsfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

För ytterligare information hör av dig till:
Ann Ondrejka via mail ann.ondrejka@mildef.com eller via telefon 042‑250002.

Vi tillämpar ett löpande urval och emotser därför gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-04-30.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Contact
Fredrik Persson
fredrik.persson@mildef.com