MilDef söker Testtekniker

MilDef develops rugged computers and electronics for the defense sector. We are a rapidly growing manufacturer operating in a global market. MilDef holds ISO certifications for Quality and Environment.

Har du erfarenhet av funktionstestning av hårdvara? Vill du jobba med högteknologiska produkter, utvecklade och testade för extrema miljöer? MilDef fortsätter sin expansion och vi förstärker vår organisation med en ny medarbetare till Produktionsavdelningen, i rollen som Testtekniker.

Arbetsbeskrivning

Som Testtekniker hos oss kommer du att ingå i ett team där dina arbetsuppgifter blir att testa och kvalitetskontrollera samt, enligt våra testrutiner, genomföra funktionskontroller på produkter innan leverans till kund.

Rollen som Testtekniker innebär ett omväxlande och fritt arbete med stort ansvar. Du ges möjlighet att hela tiden utvecklas i ditt arbete med våra spännande och högkvalitativa produkter. Avancerade kontroller, felsökningar och åtgärder inom allt från elektronik till nätverkskonfigurationer – en stor teknisk spännvidd kännetecknar vårt arbete. Inga jobb är för stora eller för små, vi hjälps åt och jobbar tillsammans i ett sammansvetsat team för att klara våra deadlines.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå inom datateknik, elektronik, nätverk eller liknande, alternativt har du arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.

Arbetet kräver teknisk förståelse så du behöver ha ett stort intresse för datorer, nätverksbaserade produkter och elektronik. Du har bra kännedom om teknisk hårdvara och bra kunskaper om Windows och Linux operativsystem är meriterande.

Delar av arbetet innebär även att under tester lokalisera, verifiera och lösa problem som uppstår, ibland i större team och ibland på egen hand, så det är fördelaktigt om du har ett lösningsinriktat sinnelag, är händig inom hantering av både elektronik och mekanik samt har lödvana.

Som person är du ordningsam, strukturerad, noggrann och arbetar lika gärna självständigt som tillsammans med dina kollegor. Då det tidvis är högt tempo är det viktigt att du är stresstålig, flexibel, drivande och har en god prioriteringsförmåga. Du är även social, engagerad, med stort ansvarskännande och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och ny teknik.

Dina arbetsuppgifter

  • Funktionstesta och kvalitetskontrollera våra produkter innan leverans till kund
  • Utföra mjuk- och hårdvarutester enligt våra procedurer och testförfarande
  • Dokumentera testresultat och rapportera avvikelser enligt våra kvalitetsrutiner
  • Deltaga i felsökning och reparation av våra produkter

På MilDef erbjuds du en tjänst i ett internationellt företag som växer och satsar på framtiden. Vi värderar vår personal högt, har en gedigen introduktion för nyanställda och är måna om din kompetensutveckling. Du blir en viktig del i ett positivt och innovativt team som fokuserar på kunderna och är extremt kvalitetsmedvetna.

Då koncernspråket är engelska är det viktigt att du har goda kunskaper. Med anledning av verksamhetens art ställer vi även krav på svenskt medborgarskap.

Vi strävar efter en balanserad ålders- och könsfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald. Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg. Tillträde snarast möjligt.

För ytterligare information hör av dig till Niclas Hemberg.

Vi tillämpar ett löpande urval och emotser därför gärna din ansökan på www.mildef.com så snart som möjligt, dock senast 2019-08-31.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Contact
Niclas Hemberg

niclas.hemberg@mildef.com