Partnertech i Karlskoga söker medarbetare

  1. Om oss

PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permecgroup. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin och fordonsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera komplex bearbetning i svåra material.

Produktionen är uppdelad i avdelningar svarvning, fräsning, montering och gods. Maskinparken består av ett 60-tal CNC-maskiner samt övrig utrustning. Vår verksamhet finns både i Karlskoga och i Filipstad.

Vi som arbeter på PartnerTech Karlskoga AB anser att resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete. PartnerTech går mot ökad beläggning och behöver förstärka med operatörer både på kort sikt och lång sikt.

  1. Vad vi erbjuder dig

PartnerTech erbjuder dig intressanta och stimulerande arbetsuppgifter i ett företag som står inför en spännande framtid där din insats kommer att spela en viktig roll för vår framgång. Vi söker just nu nya medarbetare med olika sorters kompetens till vår tillverkning. Vi söker medarbetare för begränsad anställning men också för tillsvidareanställning.

  1. Din profil

Du är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningssam person som har ett stort engagemang. Vi ser gärna att du har en verkstads-/industriutbildning, något års arbetslivserfarenhet, erfarenhet av datorer och goda kunskaper i svenska och engelska. Du bör ha körkort, då det kan förekomma arbetsfördelning mellan våra orter.

Låter detta intressant så är du välkommen med din ansökan senast den 3 juli via mail till: jobb@permec.se

  1. Övrigt

Urval sker under ansökningstiden.

Önskar du mer information är Du är välkommen att kontakta:
Tonny Pettersson, produktionschef, 073-668 10 93
Cecilia Kinell, HR-chef, 073-405 64 49
Ari Niittymäki, facklig företrädare, IF Metall, 070-5603719