Polyamp söker marknad- och försäljningschef!

Om tjänsten
Är du redo för nästa utmaning?

Polyamp söker en ny marknad- och försäljningschef som är redo att vara med och skapa företagets framtida försäljningsprocesser och som har lätt att läsa av den befintliga och framtida marknaden. Du kommer att ansvara för företagsbudgetar som reglerar alltifrån orderingång till produktionsutgång och du kommer att rapportera direkt till ledningsgruppen. Hos Polyamp kommer du ha möjlighet att vara med och påverka stora delar av företaget allt från försäljning till marknadsmaterial.

Tjänsten innefattar att du kommer att arbeta med att strukturera upp företagets befintliga och framtida försäljningsarbete och det är därför av vikt att du tycker det är roligt att se över marknaden och vad det finns för möjliga affärsmöjligheter, samt säkerställa att dessa tas till vara. Du bör se dig själv som prestigelös och ha en stark vilja att föra företaget framåt mot nya möjligheter. Att du innehar en god förhandlingsteknik är av vikt för att skapa de främsta avtalen med såväl kunder som leverantörer. Du kommer också till viss del sköta försäljning av företagets produkter. Polyamp ser gärna att du kommer med nya idéer och mycket energi, samt visar ditt driv och ditt engagemang för att fortsätta föra företaget framåt!

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är strukturerad och redo för att axla mycket ansvar i din yrkesroll. Polyamp söker dig som arbetat ett par år inom försäljning, projektledning, marknad eller dylikt. Du är tekniskt intresserad, gillar att förhandla och är engagerad för att skapa ett driv framåt. Du bör också se dig själv som en väldigt strukturerad, ansvarstagande och prestigelös person som är redo för nya utmaningar på Polyamp.

Då tjänsten innefattar resor runt om i världen och kommunikation med kunder och partners världen över, är det ett krav att du behärskar engelska fullständigt, både i tal och skrift. Det ses som meriterande om du har erfarenhet inom förhandling, avtalsskrivning och budgetering. Stämmer beskrivningen in på dig? Sök tjänsten och potentiellt kan du bli Polyamps nya marknad- och försäljningschef!

Om företaget:
Polyamp är specialister på strömförsörjningsprodukter. Det är i dagsläget 32st anställda, varav 20 är placerade i Åtvidaberg och 12 i Sollentuna. Polyamp producerar och säljer strömförsörjningsprodukter som DC/DC-omvandlare samt minskyddsystem och mätsystem för undervattenssignaler. Företaget har kunder inom allt från försvar, kraftindustri, järnväg till industriapplikationer. Produkterna skräddarsys utifrån kundens behov och Polyamps produkter är kända för dess extrema pålitlighet och utmärkta prestanda, då de används i system med väldigt höga krav.

Polyamp prioriterar nära kundrelationer och har en näst intill 100% kundlojalitet. Företaget är duktigt på att ta hand om förfrågningar och har en hög leveranssäkerhet. Produktionen är lokaliserad i Åtvidaberg och huvudkontoret i Sollentuna. Polyamp är företaget för dig som värdesätter att arbeta med produkter som har en hög tillförlitlighet, kvalité och prestanda.

Om anställningen
Anställningen är på heltid, 100% direktrekrytering till Polyamp.

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Allmän information:
Skicka din ansökan till “sofie.g@xamera.se” och märk den med “Polyamp”