Rejlers söker Junior Security Managementkonsult

På en alltmer digitaliserad och globaliserad spelplan måste vi som företag hitta effektiva sätt att öka vår säkerhetsmedvetenhet. Förändringstakten bara ökar och där måste vi, som specialister inom området, guida våra kunder på en alltmer osäker marknad.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu nya stjärnor inom säkerhetsområdet! Annan ort kan vara aktuellt om så önskas. Läs mer och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi!

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! I rollen som konsult inom Security Management kommer du aktivt arbeta med öka våra kunders säkerhetsmedvetenhet. Vår säkerhetsorganisation granskar nuläge, ger förslag på förbättringsåtgärder och tillhandahåller rådgivning till aktuella motparter hos kunden. Arbetsuppgifterna kommer variera med olika kunder och uppdrag, men kan t.ex. innebära att hålla workshops tillsammans med kunden för att identifiera potentiella risker, där du i efterhand är den som tar fram olika säkerhetsanalyser (SSA) med övergripande riskanalys (ÖRA) enligt Rejlers metodik för SSA.

Rejlers erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi i framtiden ska sitta i ”förarsätet” gällande Security Management inom vår bransch.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi vill komma i kontakt med dig som känner igen dig av nedanstående beskrivning:

  • Minst 2-5 års arbetslivserfarenhet inom säkerhetsområdet
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom ovanstående områden
  • Önskvärt är någon form av säkerhetscertifiering, till exempel; CISM CISSP, CPP m.fl.
  • Svenskt medborgarskap beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska

I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, driv och framåtanda. Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du trivs med att vara en del i ett team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.