Rejlers söker Konsult kommunikation och säkerhet

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och går nu in i en expansiv fas där vi vill växa ännu mer! Nu söker vi förstärkning till vårt team inom Försvar och Säkerhet i Stockholm – Vi söker dig som är driven och brinner för just kommunikation och säkerhet. Det här kan vara din chans att kliva ombord på en spännande utvecklingsresa!

Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Rejlers erbjuder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Vi verkar inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation samt transport/infrastruktur.

Vi är teknikkonsulter med mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor. Vi kännetecknas av ett stort teknikintresse och en vilja att alltid hjälpa våra kunder i alla lägen för att uppnå bästa resultat. Vi utför våra uppdrag både hos kund eller som åtagande in-house enligt önskemål.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig med erfarenhet och kompetens inom något/några av följande områden; Försvarsmaktens ledningsstödsystem, sensor och radarteknik, sambandssystem och/eller IT-säkerhet.

Vi ser att du som söker:

  • är en given lagspelare och ser det som självklart att teamets framgång är större än din egen
  • är civil-, högskoleingenjör eller officer med teknisk kompetens
  • har god förmåga att självständig leda och driva projekt
  • kan planera och leda tekniska utredningar
  • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • har svenskt medborgarskap beroende på att uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.

Vi ser också att du har kunskap/erfarenhet inom ett eller flera områden:

  • Erfarenhet av att utarbeta designdokument, kravspecifikationer, verksamhetsåtagande och kommersiella underlag inför upphandlingar.
  • Kunskap och erfarenhet inom försvarslogistik och underhåll.
  • Kunskap och erfarenhet om systemarbete och kravhantering av komplexa tekniska system.
  • Kunskap och erfarenhet av verifiering och validering.

I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas driv, nyfikenhet och framåtanda.
Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers!
#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING
Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!