Rejlers söker Konsult Marina System

Drivs du av att arbeta med intressanta uppdrag där diversitet, gemenskap och professionalism är tongivande? Är du en stark lagspelare som stimuleras av att dela med dig av DIN kompetens och trivs i en lärande miljö? Då kan du vara vår nästa stjärna! Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en konsult inom Marina System för spännande uppdrag inom försvarslogistik!

Läs mer och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för verksamhetsutveckling, projektledning, tekniskt upphandlingsstöd och teknisk systemutveckling. Du får arbeta tätt med branschledande och högkompetenta kollegor inom försvar och samhällssäkerhet, offentlig sektor samt produktutvecklande organisationer inom områdena energi, telekommunikation samt transport/infrastruktur.

Vi är teknikkonsulter med mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor. Vi kännetecknas av ett stort teknikintresse och en vilja att alltid hjälpa våra kunder i alla lägen för att uppnå bästa resultat. Vi utför våra uppdrag både hos kund eller som åtagande in-house enligt önskemål.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor, är drivande och har struktur på tillvaron. Du kommer främst att arbeta i uppdrag mot försvaret från anskaffning till vidmakthåll av Marinens fartyg och ingående delsystem.

Vi ser att du som söker är en given lagspelare och ser det som självklart att teamets framgång är större än din egen. Är civil-, högskoleingenjör eller officer med teknisk kompetens och har kunskap och erfarenhet av marina system.

Du har god förmåga att självständig leda och driva projekt och kan planera och leda tekniska utredningar. Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du behöver också ha svenskt medborgarskap då uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.

Vi ser också att du har erfarenhet/kunskap inom ett eller flera områden:

  • Erfarenhet av att utarbeta designdokument, kravspecifikationer, verksamhetsåtagande och kommersiella underlag inför upphandlingar.
  • Kunskap och erfarenhet av Försvarsmaktens ledningsstödsystem, sensor och radarteknik, sambandssystem, IT-säkerhet, vapensystem.
  • Kunskap och erfarenhet inom försvarslogistik och underhåll.
  • Kunskap och erfarenhet om systemarbete och kravhantering av komplexa tekniska system.
  • Kunskap och erfarenhet av verifiering och validering.

Vi värdesätter också din förmåga att skapa relationer, både internt och externt.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING
Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!