Rejlers söker Konsult Systemsäkerhet

Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers får du möjligheten att jobba med spännande och roliga projekt i en kreativ miljö där teknik och affärer står i fokus. Vi söker förstärkning till vårt team inom Försvar och Säkerhet i Stockholm – Läs mer och ansök redan idag!

 

OM TJÄNSTEN
Som anställd på Rejlers omges du av ett team med mycket engagerade och drivna kollegor. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kundflora och utvecklande uppdrag i team. Vi har stort förtroende från våra kunder för vårt sätt att genomföra uppdrag vilket genererar spännande och roliga arbetsmöjligheter. I konsultrollen sätts kunden, teamet och leveransen i fokus där du ansvarar för din egen tid. Vi har högt i tak och strävar alltid efter att bli bättre än vi var igår.

Vi är teknikkonsulter med mycket stor erfarenhet av komplexa system och lösningar inom såväl försvar, privat och offentlig sektor. Vi kännetecknas av ett stort teknikintresse och en vilja att alltid hjälpa våra kunder i alla lägen för att uppnå bästa resultat. Vi utför våra uppdrag både hos kund eller som åtagande in-house enligt önskemål.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som är civil-, högskoleingenjör eller officer med teknisk kompetens. Du har lätt för att samarbeta med andra människor, är drivande och har struktur på tillvaron. Ditt arbete kommer främst innebära att arbeta med systemsäkerhet i uppdrag mot FMV/ Försvarsmakten med anskaffning och vidmakthållande av system inom de olika vapengrenarna och dess ingående delsystem. Vi ser att du som söker har erfarenhet av projektarbete och kan leda och planera tekniska utredningar. Du har också ett genuint intresse och erfarenhet av militära system och systemsäkerhetsarbete.

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem.

Svenskt medborgarskap är ett krav då uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen. Du behöver även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING
Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!