Rejlers söker Konsulter inom Försvar & Säkerhet

Vill du vara med och bygga upp ett av Sveriges vassaste team inom Försvar & Säkerhet? Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad?

Just nu söker vi ett flertal kollegor till vår nystartade enhet inom Försvar & Säkerhet. Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och hoppas att du är en av dem vi söker!

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Inom Försvar & Säkerhet arbetar vi främst mot FMV, Försvarsmakten och MSB, men även mot andra myndigheter, verk och företag. Som konsult hos oss kommer du arbeta i högteknologiska projekt där vi stöttar våra kunder med alltifrån tekniskt upphandlingsstöd, tekniska utredningar, teknisk projektledning, kravställning, verifiering och validering samt beräkningar och analyser.

Rejlers bygger vinnande lag tillsammans med våra kunder, där utveckling och tekniska utmaningar är en gemensam drivkraft framåt. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen. Du är med och utvecklar innovativa lösningar som skapar ett mervärde till våra kunder under hela livscykeln av deras system.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • kravställning
  • utformning av tekniska specifikationer
  • framtagning av planer och analyser för systemsäkerhet

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Är du intresserad av att arbeta inom Försvar & Säkerhet? Har du en ingenjörsutbildning i bagaget som du sedermera byggt på med ett par års arbetslivserfarenhet inom försvarssektorn? Räcker du upp handen på dessa två frågor har vi goda förhoppningar om att vi kan skapa magi tillsammans! Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Då flera av våra uppdrag sker mot myndigheter inom försvarssektorn har vi som krav att du har ett svenskt medborgararskap.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.