Reservdelssäljare till Rolls Royce AB

Lockas du av att ha ett varierande arbete där din vardag präglas av kundkontakter där du bidrar till att ge en hög servicenivå? Har du högskoleexamen från teknisk och/eller ekonomisk inriktning med erfarenhet av liknande arbete? Är du en driftig person som tycker om att ta egna initiativ? Har du dessutom en kommersiell ådra med en naturlig fallenhet för merförsäljning? Nu har du chansen!

Då reservdelsförsäljningen nu konsolideras till Kristinehamn behöver vi nu rekrytera en Reservdelssäljare.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som Reservdelssäljare här hos oss kommer du att få förmånen att ha många kontakter såväl internt så som externt för att tillsammans ta fram de reservdelar som våra kunder är i behov av. Förutom att utreda vilka reservdelar som kunden efterfrågar och är i behov av så får du även skapa offerter baserat på framtaget underlag. Underlag tas också fram ur våra datasystem och arkiv. Du kommer att arbeta proaktivt med kunder för att få ett bra flöde utan störningar. Förhoppningsvis lockas du av tanken att på sikt få möjligheten att få vara med kollegor på plats ute hos kund.

Rapportering sker till Reservdelschef som också finns placerad i Kristinehamn.

Vem trivs här?
Har du en stark vilja att påverka och få driva frågor inom organisationen? Trivs du med att samarbeta nära tillsammans med kund och kollegor? Tilltalas du av en global organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker dig som har högskoleexamen från teknisk och/eller ekonomisk inriktning eller förvärvat likvärdiga kunskaper via yrkeslivet. Troligtvis har du yrkeserfarenhet av liknande arbete så som exempelvis orderadministratör, teknisk support eller innesäljare. För att klara rollen här hos oss måste du kunna läsa och förstå ritningar. Du har också en grundläggande förståelse för mekanik och/eller hydraulik och/eller elektronik. Om du har en kommersiell och förhandlingsteknisk bakgrund är det meriterande. Eftersom vi arbetar i både nationellt och internationellt kommer dina mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, väl till pass. Självklart har du mycket god datavana och har arbetat i affärssystem.

Trivs du med att ha ett självständigt arbete samtidigt som du också uppskattar dina kollegors input via teamarbete? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vad erbjuder vi?
Att arbeta med marina produkter för en global marknad. Ett stort ingenjörsteam med världsledande tekniska experter på området marinteknik & hydrodynamik. Vi är ett modernt företag med gamla anor och sunda värderingar.

Sök redan idag!
Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök snarast då urval sker löpande, dock senast 25 februari 2018. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen!

Rolls-Royce i Kristinehamn har funnits i över 150 år och 1937 började vi tillverka ställbara propellrar under namnet KAMEWA. Verksamheten i Kristinehamn omfattar säljstöd, utveckling, forskning och konstruktion av ställbara och fasta akterpropellrar, vattenjetsystem, podsystem, manöversystem till våra produkter samt en omfattande serviceverksamhet.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Pernilla Dawidson Göranzon, 073-684 76 00

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport, 08-598 980 10.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Dessa är viktiga att genomföra för att komma vidare i processen.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Badenoch & Clark, grundat 1978, finns representerat i 12 länder och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till privat som offentlig sektor. Badenoch & Clark är en del av Adecco Group, ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.